un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câștigă un city break la Berlin

16 Dec 2013  ·

TURISM  ·

3 comentarii

Berlin 2Până pe 31 decembrie puteți să vă înscrieți la un concurs ce are ca premiu un city break de 3 zile la Berlin pentru două persoane. Concursul este al Organizației Germane pentru Turism în parteneriat cu Air Berlin.

Pentru a vă înscrie începeți de pe www.germany.travel/concurs și răspundeți la 5 întrebări despre Germania.

Mă gândeam acum că, deși am vizitat cam toată Europa, chiar de mai multe ori, în Germania am fost cel mai puțin. Am mers prin Munich, să văd turnul cu ceas, și desigur la superbul castel Neuschwanstein (și pot scrie asta fără să dau copy/paste la cuvânt din Google), dar în rest nimic. Berlin, Dresda, restul Bavariei, toate castelele de vis pe care le-am văzut într-un album de călătorii… nimic. Să fie din cauza limbii, pe care nu o înțeleg și atunci mereu din subconștient am preferat alte destinații?

  3 comentarii

 1. Am participat, acum sa vedem, sper sa castig. Neuschwanstein e un obiectiv excelent de vizitat, sper sa mai ajung acolo in viitorul apropiat. ;)

    (Citează)

 2. Pe mine nu m-a dat pe spate castelul Neusch…. ăla! Da, locul e bine ales, privelistea e frumoasa, dar … din pacate nu e gata. Si e dezamagitoare lungimea cozii de la bilete!

    (Citează)

 3. Castelul nu merită atât de mult, dar zona da. În foto dă bine.

  http://www.crossfire.ro/2013/10/castelul-neuschwanstein-germania/

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus