un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pe unde te mai lovești de matematica asta…

23 Nov 2013  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

O chestie amuzantă: formula de mai jos calculează “Personal Rating” la jocul World of Tanks, adică spune cât de bun ești ca să știe serverul în ce bătălii să te aloce pentru a forma echipe echilibrate.

wot_personal_rating

Învățați matematică. E folosită cam la orice în viață.
shot_012

    11 comentarii

  1. Nu e chiar asa. Din contra, jocul incearca sa te arunce in batalii dezechilibrate pt. a controla ce castigi si de cate ori. :)

    WG-ul tine seama in mod special de Win ratio atunci cand te baga in batalii, cu cat ai win ratio mai mare, te arunca in echipe cu jucatori cu win ratio mic, ca sa-ti faca viata mai grea.

    Uite aici o discutie pe tema asta: http://dac.areaten.net/anunturi-stiri-informatii/winrate-affects-your-position-in-team-zice-un-dezvoltator-rus

      (Citează)

  2. Exp-ul ala e x3, dar, chiar si asa, 1600 (si Mastery Badge) e foarte bun pt. porcaria aia de tanc. Nici nu vreau sa ma gandesc ce te asteapta cand o sa treci la T28 Prototype… Sfat: fa cat mai mult Free Exp pana sa treci la el.

      (Citează)

  3. Eu m-am lasat de WOT cand am ajuns la KV1S si mi se pare mai prost decat vechiul KV1, fara upgrade-uri pe el.

      (Citează)

  4. @Alex Dumitru: pai banuiesc ca pe KV1 il aveai upgradat cand ai trecut la KV1S, de asta ti se parea mai bun. Dar doar ti se parea ca e mai bun.

      (Citează)

  5. Alex ai abandonat exact cand devine mai fain jocu.

      (Citează)

  6. @Tiberiu nu ma pricep prea bine, dar tin minte ca avea penetrare mai buna si armura mai mare KV1 upgradat la maxim. Mi s-a parut foarte aiurea sa trec la KV1S.

    Am observat ca la IS e diferenta mare, dar innebunesc pana ajung la el :))

      (Citează)

    • Unele sunt mai proaste. De exemplu țin minte tancul mediu M ceva Lee, la care am descoperit după achiziție că nu are turelă rotativă. Asta e, a trebuit să joc cu el ca să trec la următorul.

      Nici T25/2 nu pare mult mai breaz decât Hellcat-ul, dar avansăm.

        (Citează)

  7. @nwradu: Stai să vezi cum e T28 Prototype. O să-ți fie dor de T25/2. De asta zic să ai Free Exp, ca să-ți iei repede şenilele, că fara ele nu poți monta nimic pe tanc.

      (Citează)

  8. Asta parca e statie cum are nashu in tren. Si venind de la tine…

      (Citează)

  9. Fuck, vreau un telefon de ala, dar nou. Unde naiba gasesc?!?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus