un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De Black Friday nu neglijați lanțurile mari de electro-IT

21 Nov 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

logo_domoDupă cum vă spuneam, de Black Friday nu neglijați nici marile magazine tradițional “offline” de electrocasnice și IT. Asta pentru că în general lanțurile mari vând volume mari de marfă și deci pentru Black Friday pot negocia cu importatorii discount-uri serioase, aceste reduceri regâsindu-se apoi și online, un canal de vânzare tot mai popular în rândul marilor lanțuri de desfacere.

Domo, de exemplu, au trimis un comunicat mărișor ce anunță ceea ce plănuiesc pentru 22 noiembrie: reduceri de până la 50% la peste 8000 de produse, așteptându-se la vânzări de 8-9 ori mai mari decât într-o lună normală.

Oferta Domo va include tablete cu preţuri sub 200 de Lei, precum şi laptop-uri şi notebook-uri cu configuraţii puternice la preţuri foarte mici şi reduceri substanţiale pentru zeci de modele din gama de top. De asemenea, cumpărătorii vor găsi la Domo smartphone-uri cu preţuri începând de la 299 de Lei, precum şi reduceri importante pentru produsele premium din această categorie.

Menționează, de asemenea, și oferte la televizoare, foarte căutate în această perioadă.

Ca o chestie inedită, cei ce intră în magazinele Domo în această perioadă vor fi întâmpinați cu dulciuri de la Milka, precum la petrecere, în urma unui parteneriat încheiat între cele două companii.

Ce-au făcut pentru aceste vânzări mai mari? În plan online, anunță că au implementat conexiuni mai bune la net, pentru a micșora downtime-ul, iar offline toate cele 97 de magazine vor fi deschise și vor aștepta clienții. Dacă experiența mea din anii anteriori este un bun exemplu, acestea vor fi pline de cumpărători, având în vedere că Black Friday este un fenomen tot mai popular.

În spatele magazinului, atât pentru partea online cât și cea de offline, personalul a fost suplimentat cu 50% și spațiul de depozitare cu 2500 de mp. Imaginile atașate arată un depozit imens.

domo_1domo_2

Așadar, pentru ziua de mâine vă recomand două chestii:

  1. faceți-vă de acum cont online pe Domo.ro, ca să nu pierdeți timpul prețios dacă vă decideți să cumpărați ceva.
  2. mergeți într-un magazin. Nu-i obligatoriu, dar dacă aveți vreunul în preajmă, dați o fugă până acolo la primele ore sau în pauza de prânz.

domo_bugetdomo_produse

    3 comentarii

  1. Poti sa-ti faci cont pe domo.ro? Eu n-am vazut link spre asa ceva.

      (Citează)

  2. Mai bine sa intre pe site. Anul trecut de la ei mi-am luat televizorul. Si l-am luat sambata. Sambata cand in magazin nu mai avea nicio promotie, ci doar pe site. Inspiratia mea a fost ca am dat comanda pe site ca sa mi-l retina in magazin, altfel l-as fi platit la pretul de raft din magazin, care era cu vreo 700 de lei mai mare. Asadar, daca ochiti ceva interesant la domo, rezervati produsul in magazin. Odata ajunsi acasa, daca-l vedeti si nu va incanta, puteti renunta la achizitionarea lui.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus