un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum va arăta Sagrada Familia la final

3 Oct 2013  ·

TURISM  ·

10 comentarii

Spaniolii au făcut o animație foarte bună despre cum va arăta Sagrada Familia odată finalizată în 2026 (zic ei, să fim optimiști). După cum puteți vedea mai jos, nici jumătate nu e construită.

    10 comentarii

  1. Zici ca a conceput-o un tigan…o gramada de turnulete.

      (Citează)

  2. crisis, what crisis?

    arata cu mult mai bine daca o lasau neterminata. am vazut-o de mai multe ori si de fiecare data o gasesc si mai urata decat prima oara. probabil e o chestie de gust desi imi place cam tot ce a facut Gaudi, chiar si lucrarile in care a luat-o razna rau de tot cu decoratia.

    sunt multe multe discutii daca desenul actual reflecta ce a gandit initial Gaudi (mare parte din ce se face acum e bazat pe intepretari, multe documente originale au disparut) si controversa nu cred ca se va stinge in curand.

    casa Mila (La Pedrera) ramane pentru mine opera de referinta a lui G.

      (Citează)

  3. Ma intreb cum o fi sa traiesti pe acolo prin zona si sa treci prin viata vazand cum se construieste Sagrada Familia.
    Pe langa faptul ca se construieste foarte greu datorita stilului inedit, mi se pare ca e construita din donatii, daca nu ma insel.

      (Citează)

  4. Exact la asta m-am gandit si eu, tigan cu turnulete.

    Nu se construieste greu din cauza (nu datorita) stilului inedit, ci pentru ca se bazeaza in mod exclusiv pe donatii (statul spaniol nu da un euro).

      (Citează)

  5. Urata much?!

      (Citează)

  6. Inainte sa comentati mai interesati-va si voi despre proiectul asta. Sagrada e de fapt o metafora, simbolizeaza “triumful” societatii moderne, a consumerismului asupra religiei.

      (Citează)

  7. Am vizitat-o in primavara. Este foarte departe de imaginea finala prezentata aici. Dar in nici un caz nu este castel cu turnulete tiganesti!
    Iti taie respiratia, este superba.
    Cine stie, poate dragi colegi comentatori, nu se vede bine din poze!

      (Citează)

  8. I see tunulețe. They don’t know they’re there…

      (Citează)

  9. asa si eu ce sa fac, sa nu mai merg cu Ferrari-ul meu pentru ca si Copilu Minune are unul?

      (Citează)

  10. Gogu, ai rade dar lumea sanatoasa la cap, satula sa fie asociata cu tot felu de cocliti, a migrat de la bmw la audi si ulterior la japoneze

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus