un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

eMAG vinde mâncare pentru animale și alte produse petshop

4 Sep 2013  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

emag_petshop
Am spus mereu că există o piață pentru livrarea la domiciliu a cumpărăturilor voluminoase. De exemplu pentru o fată sau chiar și pentru cineva fără mașină este dificil să profite de economia de bani ce apare cumpărând apă la bax din hipermarket, detergent la sac mare, mâncare de pisici la pungă uriașă și altele asemenea? Cum le cari? Cu ce? Aici o livrare la domiciliu, ca să le care curierul, ar fi binevenită.

Iar eMAG a mutat din nou bine în această privință lansând secțiunea Petshop (în meniu la secțiunea Casă, grădină și petshop). Mâncare pentru animale, perii, lese, cuști, boluri, acvarii mari și mici, accesorii de toate tipurile – toate se pot comanda online din stoc și livra acasă gratuit, dacă valoarea comenzii depășește 90 de lei.

Mă uit la mâncare pentru pisici și au Royal Canin, Darling, Friskies, Kitekat, Sheba, Vitakraft, Whiskas, Simba și Leonardo. La câini sunt 13 branduri diferite. E ceva diversitate.

    6 comentarii

  1. Foarte fain, dar parca ar trebui un pic aranjate categoriile de produse.

      (Citează)

  2. Ar tb sa mai umble si la unele preturi. Mancarea pisicii mele este cu 15 lei mai scumpa decat la altii “cu transport inclus”

      (Citează)

  3. Interesanta miscare.
    Totusi la prima vedere observ ca au preturi destul de mari si destul de putine produse pe stoc (ma refer in special la hrana si accesorii pentru caini care banueisc ca sunt cele mai vandute). Oricum, nu e nimic ce nu poate fi pus la punct.

    PS. Ai idee care este comisionul oferit pentru categoria petshop?

      (Citează)

  4. La ce preturi au acolo… Nu stiu daca merita efortul

      (Citează)

  5. Mie nu mi se pare foarte diversificata oferta. Pentru caini cumparam Acana sau Eukanuba (doar daca nu gasim Acana) si preturile sunt mult mai bune la Maxipet, care si ei livreaza la usa, daca ai nevoie.
    Maybe later, cand se mai pun la punct.

      (Citează)

  6. sunt foarte scumpe! pentru 70 lei diferenta ma duc sa mi-o iau singur din magazin…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus