un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dan Voiculescu este nevinovat!

27 Sep 2013  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

esarfa_burberryDe ce zic asta? Pentru că la noi în țară chiar și cei găsiți vinovați de un tribunal rămân de fapt nevinovați până când nu-i condamnă și ultima instanță posibilă, după vreo 6-8 ani de etape de apel și recurs prin toate structurile justiției.

Și chiar și atunci, după ce se dă verdictul de vinovat prin sentință definitivă, ei vor susține în continuare că sunt nevinovați și că de fapt justiția este în mâna lui Băsescu. Probabil că Băsescu nu va mai fi președinte în acea perioadă, dar cumva tot va avea el justiția în mână. Așa vor spune declarațiile.

Nu uitați că Felix a susținut că nu a colaborat cu Securitatea și încă o face, după ce s-a judecat ani de zile și a fost nevoie de o decizie irevocabilă a Curții Supreme pentru a-l face să tacă.

Îmi vine în minte o declarație de-a lui Fenechiu care, ministru fiind și găsit vinovat, a spus “ah nu, eu sunt nevinovat, dar n-am dat atenție procesului. Acum că văd că ăștia sunt serioși mă voi pregăti temeinic pentru apel și veți vedea că mă vor găsi nevinovat”. Pentru că a fi urmărit penal, cu proces de corupție pe rolul curții, nu e ceva atât de important încât să-i dai atenție.

Prin aceeași metodă, aproape toți demnitarii refuză să demisioneze. “Păi ce, stați așa, mai am două curți de justiție la care pot ataca decizie, abia apoi demisionez, că încă nu-i definitivă! Și la o adică merg și la CEDO și eventual apelăm la justiția divină! Dacă ies în câmp și nu mă trăsnește Dumnezeu înseamnă că nu-s vinovat!”

    7 comentarii

  1. prosti sunt cei ce ii voteaza! prosti da multi

      (Citează)

  2. Pun pariu pe 100 de euro ca daca Voiculescu va candida la orice lumea il va vota din nou. Pentru ca oamenii asta isi doresc de fapt in adancul sufletului lor. Sa fie tepuiti.

      (Citează)

  3. Romania este o tara unica si irepetabila. In alte tari doar daca se intenteaza impotriva ta ca si presoana publica de conducere un proces deja onoarea care o au ii face sa-si dea demisia…la noi…

      (Citează)

  4. Fenechiu avea probleme mult mai importante decat un “banal” proces.

      (Citează)

  5. Teapa de fapt e asta: http://www.zf.ro/opinii/dan-voiculescu-a-castigat-11405809

    Sorry ca pun un link Radu, dar parerea chiar mi se pare buna. Si are un point destul de tare… din pacate!

      (Citează)

  6. Berlusconi di Romania, fundatorul FUNDatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României
    Ce poate fi mai Grotesc ?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus