un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cam asta este și cu protestele de Facebook

2 Sep 2013  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Invitație la protest anti-exploatare Roșia Montană pe Facebook:

10.081 au răspuns că merg, 3.550 au spus că poate merg, 188.613 alții au fost invitați.
Atât de mulți, încât s-a atins o limită Facebook de invitații posibile la un Event, așa că s-a mai făcut încă unul:
1.475 going, 603 maybe, 39.606 invited.

Câți au și venit în Piața Universității? Imaginile de mai jos sunt de la orele 17:30 și 19:00 și 19:30 (ora de începere era 17). Se estimează 2.000 de oameni. Dacă nu mă înșel, în provincie au ieșit mai mulți oameni decât în marea capitală.

Așa că soluția cea mai bună este să blochezi strada, ca măcar să arăți ca un martir redus la tăcere de autoritățile are vin să te dea afară de acolo. Bonus: niște deștepți au atacat echipa unei televiziuni și în general au înjurat mass-media, pentru că așa îți faci prieteni la un protest, atacându-i tocmai pe cei care le-ar putea arăta și altora protestul tău.

  14 comentarii

 1. Mortaciunile de la Antena3 erau de forma acolo, nu ca sa relateze ceva.

    (Citează)

 2. cine sta sa numere oamenii care vin la un protest? De unde suma de 2000 de oameni?

  se imparte suprafata “ocupata” ca 1mp pe om?

  cati sunt aici: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=592610977444889&set=a.209707299068594.55032.100000879769918&type=1&theater ?

    (Citează)

  • @Catalin: bănuiesc ca se estimează la 3/mp, ii numără jandarmeria, poți să-i numeri tu din pozele de sus, poți sa numeri cam 30, să vezi ce suprafață ocupă și apoi sa înmulțești etc…

     (Citează)

 3. Inchizi strada, pui beep-ere ca la mall si vezi cati intra. E ca si un chinez care sta sa ii numere!

    (Citează)

 4. 2000, dar ai vazut ce oameni frumosi?

    (Citează)

 5. @zuza: unul si unul.

    (Citează)

 6. Daca ii intrebai unde e Rosia Montana, nu cred ca jumatate stiau sa zica judetul…

    (Citează)

 7. exceptand faza cu chinezu care sa numere oameni se poate si asa:
  https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1011658_10201886850679956_1850665519_n.jpg

  chestia e ca nu-i normal sa judecam dupa numere scoase din burta, mie nu-mi pasa daca au fost 3 sau 3 mii, ce ma seaca e pofta asta de dezinformare de care sufera ambele tabere

    (Citează)

  • @Catalin: nu-mi dau seama ce este în acea imagine, dar în opinia ta câți au fost?

   De exemplu și în fotografia ta poți estima grosier cam 15 oameni pe un rând de deplasare și să numeri cam câte rânduri vezi.

     (Citează)

 8. majoritatea televiziunilor nationale au difuzat reclamele RMGC. de vreme ce au primit bani de la aceasta companie, de ce ar prezenta corect protestele impotriva ei? e mult mai simplu sa discreditezi: sa zici ca au stricat nu stiu ce, ca-s putini etc.

  ba mie chiar mi se pare din acest video http://www.youtube.com/watch?v=nYBvdNzkXpQ ca protestatarii doar marsaluiau cand jandarmii au inceput sa se impinga in ei.

    (Citează)

 9. oh, yea, toti de acolo voiau sa fie prieteni cu a3 si eventual sa se si vada la tv … :D

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus