un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un caiet cu portretul lui Connect-R?

14 Sep 2013  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Începe școala, așa ca poate vă doriți un caiet cu Connect-R sau Inna sau Antonia sau Corina pe copertă. Vă recomand cu Antonia, e cel mai decoltat caiet.
caiete_inna_antonia_connectr

Și apropo de asta, ce ziceți, pentru penarele de mai jos au fost plătite drepturile de autor și mărfuri la New Line Cinema sau cine le-o avea? Că altfel, e super-business, iei niște prostii de pe eBay cu câțiva dolari suta de bucăți, le inscripționezi aici cu Hobbitul, Spiderman, Batman, Hannah Montana goală cu limba scoasă sau ce mai vor copiii din ziua de azi, și faci bani!
penar_hobbit

    8 comentarii

  1. am cautat putin pe net. o firma ca Herlitz nu cred ca face asa magarii. sunt nemti, ce naiba. http://www.herlitz.de/en/products/design-and-licence-series/hobbit.html

      (Citează)

  2. Ah, si drepturile sunt Warner Bros. :P

      (Citează)

  3. off-topic: salut! am vazut ca ai o gramada de articole despre anglia / londra, si voiam sa te rog, daca ai timp, sa ma sfatuiesti cum as putea sa “impart” londra, incat sa o vad in 4-5 zile, si sa nu alerg prea mult. de unde sa incep, pe zone, sa nu alerg dintr-un colt in altul! :)) merg in decembrie, daca are vreo relevanta! mersi anticipat!

    on-topic: mi se pare cea mai mare prostie si invitatie la indobitocire sa faci coperte cu connect-r. nu se gandesc si ei sa faca coperte cu mozart, bach, van gogh, picasso, marie curie si alti oameni de stiinta?! asa le-ar trezi curiozitatea copiilor sa vada pe cine au pe coperta. :P

      (Citează)

  4. @mada; cel mai bine e sa ti faci singura programul (i did) si am vazut in 4 zile ce n a vazut prietenul meu in 5, 6 plecari la londra; intra aici: http://www.londonpass.com si vezi ce ti face cu ochiul, oricum va trebui sa mai faci cateva drumuri ca sa bifezi tot ce se poate, si chiar cumpara london pass, e demential pt vizitat, plus free transport; in prima vizita am vazut: hamptons (juma de ora fata de londra de mers cu trenul din waterloo), london eye (sa ti iei bilet de fast forword, scapi de queue), plimbari soho la greu, kensigton palace, buckingham palace, bineinteles n ai cum sa nu mergi pe oxford street, apoi tower of london, st paul, W abbey, the london bridge, seldfriges, harrods; cam asta am vazut eu in prima mea vizita, plus a lot of shopping; cam amalgamat postul meu, dar asa va fi si prima ta vizita in london;
    sorry @nwradu de off topic

      (Citează)

  5. @Mada: nu stiu ce fel de turist esti tu, insa eu am preferat sa vad multele lor muzee. Partea geniala este ca toate sunt gratuite. Am stat 7 zile insa le poti vedea in trei. Cel mai impresionant a fost de departe British Museum unde sunt literalmente fatade intregi de temple, ziduri asiriene, artefacte egiptene etc. Practic vezi toata antichitatea la un loc cu explicatii geniale. Pe locul doi plasez Natural History si Victoria and Albert, excelente ambele. Nu vezi peste tot dinozauri sau interioare britanice de epoca. M-au cam dezamagit Tate Modern si Science Museum ambele mult sub Science et industrie si Centre Pompidou din Paris. National Gallery a fost absolut spectaculos si am plecat de acolo profund miscat, insa stiu ca pictura clasica nu e pe gustul tuturor.

    Daca esti genul outdoorsy si nu vrei muzee, recomand pe langa ce a spus Alexa si Camden Town si Greenwich.

    Daca ai preferinte specifice scrie aici si sunt mai mult decat bucuros sa iti povestesc tot. Londra a fost orasul meu preferat dintre Roma, Paris, Viena si multe altele cu pretentii, asa ca as fi mai mult decat fericit sa te ajut :)

      (Citează)

  6. @mada: Cu o lovitură măiastră, ai făcut unul dintre cele mai frumoase “topic hijack” (sau highjack că e și ăla corect) care în traducere ar însemna “deturnarea subiectului”! Revenind la subiect, cine crezi că și-ar lua un caiet cu unu’ cu perucă și cu guler umflat (cam așa era moda pe vremea lu’ Mozart, nu?) și de care n-a auzit? Aici e și o chestie de educație, dar la nivel macroscopic (sau al maselor).

      (Citează)

  7. :( imi pare rau ca sunt atat de off-topic, dar am vazut o gramada de articole pe aici despre anglia, si daca postam la ele nu le vedea nimeni. si sunt si noua pe aici, sper ca nu se supara radu prea tare!
    eu o sa merg in decembrie, presupun ca o sa stau mai mult in-doors. nu stiu daca se merita sau nu sa imi iau london pass, avand in vedere ca toate muzeele sunt gratis. vreau sa imi iau “abonamentul” acela pt madame tussaud, london eye, london dungeon si sealife. voi ce spuneti?

    on topic: de acord, dar e de prost gust si trebuie sa ai un iq de maimuta sa ii iei copilului tau caiet cu connect-r!

      (Citează)

  8. In sfarsit, vor avea si caietele o utilitate, ca pana acum, dupa cum s-a vazut, nu au fost atinse de ani de zile….

    Nimic nu va fi mai misto decat sa faci o LABA la poza cu Antonia, inainte sa deschizi caietul… Corect ?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus