un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Articole interesante citite azi 24 septembrie 2013

24 Sep 2013  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

  2 comentarii

 1. In .ro o sa vine cu procesor mai bun,mai mult Ram si hdd mai mare. Sau o sa stocheze in cloud.

    (Citează)

 2. Mercedes S class face o chestie de genul de prin 2010 de cand au lansat suspensia airmatic activa. Cred ca acum e îmbunătățit prin a doua camera si probabil softul mult mai puternic. Mai in gluma mai in serios, s class stie o gramadsa de chestii tehnologice pentru securitate activa (din totdeauna mi-a placut faza cu prepararea mașinii in eventualitatea unui impact.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus