un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Swiftkey acum cu backup în cloud

26 Aug 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii

swiftkey_cloudSunt mare fan al tastaturii Swiftkey pentru Android. Este printre primele programe pe care le instalez pe orice telefon sau tabletă testată și mă ajută enorm în a tasta rapid și fără greșeală. În plus, sistemul de predicție a cuvântului următor este excelent gândit, când îți propune automat “dimineață” după “bună” sau, mai bine, îți poți scrie toată adresa, cu tot cu virgule, “nr.” și “et.” doar din predicții.

Recent s-a îmbunătățit cu puterea cloud-ului, adică salvează pe serverele lor predicțiile tale și le poți avea apoi pe orice dispozitiv. Totul se face prin login cu Google+ pe serverele lor, după ultimul update al aplicației. Găsiți Swiftkey gratuit și pe bani în Google Play.

    13 comentarii

  1. Imi poti spune te rog daca la are optiunea de a dezactiva diacriticele?

      (Citează)

  2. Sunt foarte multumit de sistemul de predictie din HTC One X. Am sesizat ca ai avut si tu acest telefon. Merita instalarea, imbunateste semnificativ viteza de scriere si pe HTC One X?

      (Citează)

    • @Claudiu: eu le-am folosit cam pe toate și aceasta e de departe cea mai tare. Vezi că e și versiunea free, dacă vrei să încerci, dar avantajele apar abia după câteva zile când începe să-ți ofere predicții bazate pe ce-ai scris tu anterior.

        (Citează)

  3. Într-adevăr SwiftKey e o tastatură extraordinară (inclusiv comentariul ăsta e scris cu SwiftKey :P).

    @Alex: Din păcate nu există opțiunea de a dezactiva diacriticele, dar mie fel puțin mi se întâmplă rar să trebuiască să evit diacriticele.

    @Claudiu: Merită absolut toți banii, îți învață stilul de scris și în felul ăsta ajungi să tastezi din ce în ce mai puține litere (te bazezi din ce în ce mai mult pe predicții).

      (Citează)

  4. Merci George de raspuns. Pe mine ma deranjeaza ca am diacritice pentru ca mesajele imi sunt limitate si vorbesc destul de mult prin mesaje iar faptul ca imi baga diacritice imi scade din numarul de caractere per mesaj…

      (Citează)

  5. Mda. Eu ramin la parerea foarte personala ca tastatura de android, fie ea si swift key, e o mizerie.
    Cea mai misto tastatura virtuala a fost si ramine cea de pe iphone. De fapt mai ca m-as intoarce la iphone doar pentru asta. Daca nu, la dumb phones.
    Si in ziua de azi daca pun mina pe un iphone pot sa scriu un text fara greseli. Pe cind la android mai mult de un ok sau o parola (pe care o gresesc de vreo 5 ori ca stie el mai bine ce am apasat)nu scriu.

      (Citează)

  6. @Alex: Ah, mi-am amintit de asta, poate fi o problema intr-adevar. Tin minte ca m-am lovit si eu la un moment dat de problema asta si am rezolvat-o in felul urmator: de fiecare data cand SwiftKey imi oferea predictia cu diacritice, stergeam predictia si o alegeam pe cea fara diacritice iar data viitoare o primeam doar pe cea fara diacritice. O solutie cam bruta dar alta nu gasisem pe moment.

      (Citează)

  7. Si tastatura din S4 face cam acelasi lucru. Sunt curios daca le-ai testat comparativ si cum a iesit. Zic asta pentru ca, desi swiftkey e posibil sa fie o idee mai bun, va consuma totusi ceva mai multe resurse decat tastatura standard. Merita diferenta?

      (Citează)

  8. La fel de înfocat eram si eu cu Swiftkey, dar recent am descoperit ceva un picior mai bun si o recomand:Touchpal .
    Legat de diacritice se pot dezactiva din mesaje – optiuni avansate. Pe softul stock nu aveam, deşi am Nexus cu android pur, acum am cyanogen mod si mult mai multe opțiuni de finete.

      (Citează)

  9. *un pic mai bun*

      (Citează)

  10. Fara legatura cu articolul, dar a aparut update-ul pentru HTC One X+ de 4.2.2 si Sense 5 :D

      (Citează)

  11. Am luat-o la reducere cu 10 centi :D
    Am folosit-o o perioada scurta si atat.
    Folosesc tastatura de la htc :-)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus