un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Trailer: Ender’s Game (Jocul lui Ender)

27 Jul 2013  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

După ce am văzut trailer-ul la Ender’s Game nu pot spune că vreau să văd și filmul întreg. Nu știu de ce, dar filmele cu copii și clișeele lor clasice nu mă atrag deloc, iar în plus am impresia că vor “măcelări” cartea.

De asemenea, doar mie mi s-a părut o serie plictisitoare de cărți? Prima a fost foarte bună, o poveste complexă și inedită despre strategii militare, ce trebuie să plănuiască un lider adevărat, cum se poate coordona totul etc.

Următoarele, pe care le-am citit anul trecut, m-au plictisit groaznic. Nu-mi păsa de porcușori, copacii lor și asiaticii cu probleme de OCD. Mai mult, mi se părea că citesc despre amish și că totul se rezolvă pentru că au un super-computer-zeu la dispoziție.

    9 comentarii

  1. lol, inginer

      (Citează)

  2. Ender’s Game nu are aproape nicio legatura cu “Speaker for the Dead” (si “Xenocid”, “Children of the Mind”). Zicea la un moment dat Card intr-un prolog ca avea deja structura pentru romanul “Speaker for the Dead” dar ii lipsea ceva care sa-l faca mai interesant; si s-a decis sa boteze personajul principal “Ender Wiggin” si sa lege cele doua romane.

    Povestea din “Ender’s Game” e continuata in “Shadow’s Saga”, cele patru romane cu Bean.

    Cat despre trailer: sunt singurul revoltat ca trailerul contine un spoiler foarte serios (“Little Doctor” in actiune) ?

      (Citează)

    • @Daniel Mitran: nu-i vreun spoiler, oricum din trailer nu știi de fapt despre ce este filmul și ce trebuie să facă Ender acolo. Poate că se joacă pe calculator. Știi cum sunt trailerele uneori, cele mai interesante faze se dovedesc a fi tâmpenii în film.

        (Citează)

  3. Speranțe multe pentru cat de slab mi s-a părut trailer-ul.

      (Citează)

  4. Haterilor!
    In loc sa va bucurati ca cineva are idei pe baza unor carti misto, voi circotiti :)
    Eu abia astept. Desi sper sa nu fie ca la remake-ul Dune, unde au distrus tot.

      (Citează)

  5. si eu astept filmul pentru ca mi-a placut mult cartea.
    si da, de la a treia carte din serie in sus… e plictiseala crunta.

      (Citează)

  6. Bre, cred ca pimul aparut. Ala cu viermii desenati fix ca cum erau descrisi in carti. Da, cred ca cu ala din Twin Peaks. Desi a doua serie a avut niste actori interesanti, totusi primul parca a respectat mai bine universul si povestea.

      (Citează)

  7. Vorbitorul cu mortii e misto. Daca tot ce ai putut sa vezi din el au fost niste porcusori..ghinion.

    Filmul o sa suga, pentru ca nu prea ai cum sa faci cartea aia, in care nu se intampla mai nimic, film. Or sa forteze fazele de la antrenament si presupun ca o sa iasa un ghiveci. Sau un film, care are la baza doar putin cartea.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus