un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Morala de la meteo

4 Jun 2013  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

busuMie îmi place de Busu de la meteo ProTV cum le face el morală tuturor și discută pe tema subiectelor zilei. Înfierează statul român, criminalii, corupții, spune lucrurilor pe nume. Zilele trecute vorbea cu patos despre cum ar trebui să o lase mai moale UE cu dat ordine României, că nu suntem sclavii lor; altădată vorbea despre ce-ar trebui făcut cu niște violatori, altădată înjura polițiștii și politicienii corupți.

Chestii complicate. Din păcate pentru el, este îmbrăcat ca un clovn, în haine speciale și culori țipătoare, așa că e greu să-l iei în serios. Iar eu vreau doar să-mi spună câte grade vor fi și dacă plouă sau nu astăzi.

    9 comentarii

  1. Total de acord. Noroc cu digi, ma uit la ei la meteo, e si mai draguta blonda aia decat barbosul asta care comenteaza despre orice si oricine, plus ca spune doar cum va fi vremea, ceea ce vreau sa aud cand dau pe post.
    Nu ghicitori, nu sfaturi, doar vremea.

      (Citează)

  2. propun pe aceasta cale sai dea si lui Busu o emisiune separata cu numele “Eu spun doar adevarul” sa dureze 3 min pe zi cu intelepciune lui magica. :))

      (Citează)

  3. Daca ar fi Magda si ar vorbi despre […], n-ai mai zice nimic!

      (Citează)

  4. mircea, un invidios

    04/06/2013 la 10:14 AM

    iti dai seama ca asta nu vorbeste de capu lui si prompteristii aia doi nu il intreaba de nebuni si ii dau apa la moara. probabil li s-a spus “ba baieti, ia mai vorbiti si voi pe-aici niste vorbe, ca la un pet de bere si-o samanta, ca e dimineata, fiti si voi simpatici, ce zda ma-sii”.

    oricum, la noi buletinele meteo sunt ca horoscoapele: toata lumea le crede neconditionat, desi niciodata nu se adeveresc.

      (Citează)

  5. Se mai uita cineva la tv pentru prognoza meteo? Damn, am crezut ca am trecut deja pe www toti.

      (Citează)

  6. Cum era “nu conteaza cat de lung ai parul..”

    Misto sa vad oameni tineri care se lasa ghidati de aparente si prejudecati, cum ar fi imbracamintea cuiva.

      (Citează)

  7. Omul isi da mai multe aere decat ii cere potul din tv. Sincer,mi se pare penibil.

      (Citează)

  8. Si ii mai trebuie si 3 sau 4 ore cat tine tot matinalul sa termine de spus prognoza

      (Citează)

  9. de copilul pe care l-a abandonat nu zice nimic?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus