un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Lenovo îți curăță gratuit laptopul de praf

12 Jun 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

20 comentarii

Dacă vreți să vă curețe cineva laptopul de praful strâns în interiorul său, mergeți joi, vineri sau sâmbătă la magazinul Lenovo pentru a beneficia gratuit de asta. Puteți duce orice laptop, indiferent de marcă, iar cât așteptați să-l lucreze specialiștii lor vă jucați pe acolo cu echipamentele expuse.

Curățarea de praf este o operațiune foarte important de făcut periodic. Praful din laptop îl face să se încălzească mai tare, iar ventilatoarele fac mai mult zgomot, funcționează o perioadă mai îndelungată și deci consumă suplimentar bateria. De-al naibii, le-aș duce un ultrabook bine capsulat, să văd cum îl demontează :P

Magazinul Lenovo este pe Bd Unirii nr 2B, imediat pe dreapta cum ieșiți din piață spre Palatul Parlamentului. Detalii despre orar găsiți în imaginea de mai jos:
Lenovo DustBusters

    20 comentarii

  1. Il duc pe al meu, ca se desface al dracului de greu si trebuie desfacut total ca sa ajunci la cooler. :D

      (Citează)

  2. wow super dell meu xps de 17 dabia asteapta sambata dimineata sunt la ei

      (Citează)

  3. @Andreiexe

    Haha, acelasi model! Difera doar diagonala. Se desface pana la ultimul surub pentru a fi curatat.

      (Citează)

  4. O chestie super tare, super reclama.

      (Citează)

  5. Eu cred ca ma duc maine sper sa nu fie aglomerat dar ma bazez pe faptul ca e prima zis si oamenii sunt la serviciu .

      (Citează)

  6. @ Nasu da se incalzeste ca naiba in jocuri ultima data cand dau atatia bani pe un laptop pentru jocuri . Next time desktop + un ultrabook mai ieftin si ies tot in banii aia dar cu performanta mai mare .

      (Citează)

  7. Deja am vorbit sa ma duc vineri la un service Dell sa il curat, fac si ei treaba gratuit cat e in garantie. Insa foarte buna ideea.

      (Citează)

  8. Dupa 2 ca Nashu Mare si Andreiexe vor face mentiunea ca nu accepta DELL-uri :D . Buna initiativa din partea Lenovo RO , din punctul meu de vedere , sunt foarte bine construite laptop-urile lor si cu acces relativ usor catre aerisire / cooler ; in schimb am avut Dell 1403N unde e jale , se desface aproape pana la ultima piesa ca sa scoti cooler-ul si HDD (ultimele 2 piese – dupa parerea mea ar trebui sa fie cel mai accesibile la un laptop dupa memorii) . La MSI G si EX e super ok , la fel si la unele ASUS X si K

      (Citează)

  9. Pff, e jale cu DELL-urile astea, la fel si eu cu un N3010 m-a pus pacatul sa ii schimb hardul cu un ssd si cand in sfarsit ajunsesem la hdd era saracu imprastiat pe masa, ecranu intr-o parte, tastatura in alta, placa de baza, fire si antene de ma rugam sa reusesc sa le mai pun la loc acum :D

      (Citează)

  10. La Dell xps hardiskul e foarte usor de accesat ai doar in spate 2 suruburi si mai bine daca ai pe cel de 17 ai loc de 2 cum am eu 1 sdds si un hardisk normal .

    Problema e daca vrei sa ajungi la procesor desfaci tot . Ma duc maine la ei baieti mare gresala ca nu faceti decat lenova :))

      (Citează)

  11. Ma gandesc ca nu trebuie sa fie neaprat Lenovo? Buna miscare au facut baietii.

      (Citează)

  12. Sa pun poze cu Inspironul 5110N pe care il demontai total ca sa ii schimb HDD-ul cu SSD?

      (Citează)

  13. Și eu am două 5110N pe care aproape 100% le duc :))

      (Citează)

  14. @flo dureaza maxim 10 min… am ajuns expert la al meu (i7 26030QM, nvidia 525M)- cooleru e cam stramb si nu prea face fata: AS5 pe post pe pasta termoconductoare si putina pilieala + suflat fac o mare diferenta

      (Citează)

  15. *2630

      (Citează)

  16. Nu pot sa ajung azi cineva care se duce azi poate sa zica daca e coada mare ?

      (Citează)

  17. Multumesc nwradu pt. ca ai promovat aceasta actiune, asa am aflat si eu!

    Am fost cu-n laptop sa-l curete, m-am bucurat sa vad ca exista un shop exclusivist numai cu produse Lenovo/IBM in inima capitalei….

    Operatiunea dureaza intre 15-20′ si 30′, in functie de aparat, lasi device-ul si te anunta telefonic cand e gata, intre timp poti sa-ti rezolvi din treburi…Coada n-am vazut, oricum am fost cam al 7-lea si lumea tot venea…..

      (Citează)

    • @Andreiexe: este coadă, am fost eu. Adică lași laptopul acolo și aștepți vreo 2 ore prin preajmă. Mi-au spus că toți cei care vin în timpul promoției, dacă nu vor să aștepte, vor fi programați săptămâna următoare la service, tot gratuit, ca să descurce cumva coada.

      Nu e că sunt mulți în față, dar am văzut ca se face curățire completă: demontat aproape totul, aer comprimat pe tastatură, curătat tot ce-i înăuntru, schimbat pasta la procesor etc. Și cum la fiecare model trebuie sa scoți o grămadă de mufe și panglici și să reții ce și cum, durează vreo 20 de minute de unitate, așa că se strânge timpul.

        (Citează)

  18. Am fost joi la ora 14, am lasat laptopul si mi-au spus sa revin peste o ora, m-am intors, l-am ridicat, totul super. Si au gasit inauntru si ceva ce am varsat eu acum vreo 6 luni (deci aia e dovada ca le-au deschis pe bune). Super treaba ! Mersi Lenovo !

    PS Eu am fost cu un Acer

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus