un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Două mijloace de transport din Varșovia

2 Jun 2013  ·

AUTO  ·

5 comentarii

Bicicleta ciudată. 10 persoane dau le pedale, aranjați de parcă ar fi la fitness. O a 11-a persoană stă pe un scăunel și ține volanul în mână, stabilind direcția de mers. Pare ca la vechiile galere cu sclavi care dădeau la vâsle? Și eu am zis la fel.
biciclete_varsovia

O Dacie break de prin 1996, înmatriculată È™i funcÈ›ională. Culoarea aceasta, în cuvintele jignitoare ale unui agent de circulaÈ›ie care m-a oprit când eram la volanul uneia, este “viÈ™ină putredă”.
dacia_varsovia

    5 comentarii

  1. Biciclete din acelea ciudate sunt si prin Amsterdam si sunt folosite la un alt fel de tur al orasului. Cea de-a 11 a persoana este barmanul care contribuie la buna hidratarea a turisitilor… :)

      (Citează)

  2. Bicicleata aia se numeste “beer bike”. Cred ca nu-i nevoie de explicatii suplimentare :-)

      (Citează)

  3. sunt si pe la noi niste biciclete cu 4 locuri

      (Citează)

  4. mi se pare nenatural să stai pe ÅŸa ÅŸi să pedalezi la 90 de grade faţă de sensul de mers…

      (Citează)

  5. Am vazut bicicleta la fel ca asta in Eforie Nord acum o luna…erau 2 tipi care ofereau plimbari cu ea. Si in Praga e ceva asemanator, doar ca persoanele sunt aranjati in forma de cerc

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus