un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vodafone extinde 4G la zonele comerciale și de birouri din București

9 May 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Vodafone a anunțat astăzi câteva noutăți:

1. Rețeaua 4G în București acoperă acum și următoarele zone:

  • zonele centrale si de nord ale capitalei (Piata Romana, Calea Dorobanti, Piata Unirii, zona Regie si Leu, Grozavesti, Petricani, Otopeni, Satul Francez, Gradina Zoologica)
  • centre comerciale (Plaza Romania, Big Berceni, Carrefour Berceni, AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City)
  • cladiri de birouri (America House, Opera Business Center, Victoria Park, Bucharest Business Park, Petrom City 2, Baneasa Business Center)
  • institutii (Palatul Parlamentului, Guvern, Academia de Politie, Aeroportul Henry Coanda– Plecari).


2. Traficul abonamentelor RED 45 și RED 65 va fi făcut prin 4G, unde se poate, fără costuri suplimentare.

3. Toți abonații Vodafone, persoane fizice și juridice, pot face upgrade-ul pachetului lor de trafic de date de la 3G la 4G pentru 5 euro/lună. Ar fi bine să aveți și un telefon compatibil, desigur.

Poate mai important pentru lumea largă: în magazinul Vodafone din AFI mall poți găsi un stand cu toate telefoanele dorite ale momentului: HTC One, Samsung Galaxy S4, Sony Xperia Z, plus modele de tablete și laptopuri compatibile 4G. Dacă nu știți ce telefon să alegeți, acolo le puteți butona comparativ.

telefoane_vodafonetelefoane_vodafone_afi

“Reteaua 4G Vodafone acopera un numar total de 10 orase mari ale tarii, cu viteze de pana la 100 Mbps: Arad – 90,3 %, Bacau – 98,5 %, Brasov – 98,5%, Cluj – 97,7%, Constanta – 58,2 %, Craiova – 99,9 %, Iasi – 95,6 %, Galati – 83,1 %, Timisoara – 98,8 % si Bucuresti, 27%”

Prețuri speciale pentru telefoane compatibile și alte informații găsiți pe vodafone.ro/4G

    5 comentarii

  1. Astia de la Vodafone sunt praf… Am fost acum 3 zile la AFI sa intreb de HTC One si ei nu stiu cand o sa-l aiba, cat o sa coste si ce abonamente vor fi disponibile. Ce sa mai zici…

      (Citează)

  2. Degeaba 4G daca la fix 10km de Bucuresti-> Ciorogarla ->Darvari->Tantava semnalul e ZERO BARAT ! Se intampla sa trec des prin zona si sa nu pot vorbi la telefon, sa nu pot duce o conversatie de la un cap la altul. E groaznic de prost semnalul.
    Postez aici poate arunca si eu un ochi pe blog si mai instaleaza 2-3 antene prin zona. Doamne Ajuta!

      (Citează)

  3. Am primit si eu mailul. Astept sa vad daca prind vreunul.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus