un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Invitații la Mobile Conference

13 May 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

mobile_conference
Pe 16 mai, joi, are loc Mobile Conference, cea mai importantă conferință de la noi despre dezvoltarea de aplicații mobile, marketing-ul și vânzările prin intermediul soluțiilor de mobil. La final are loc și o premiere a aplicațiilor și campaniilor de mobil din ultima perioadă, segment unde și eu am jurizat mai multe programe și categorii.

Este o zi întreagă de conferințe și seminarii, împărțită în Mobile Marketing și Mobile Apps Meetup, iar apoi premierea din cadrul Mobile Awards Romania. Mai multe detalii găsiți pe mobileconference.ro

Conferința se adresează profesioniștilor din domeniu și mai ales companiilor interesate de edzvoltarea pe segmentul mobil. Dau 3 invitații celor interesați, pe principiul primul venit – primul servit. Trimiteți un e-mail la office [at] evensys [dot] ro, menționând la subiect “Invitație nwradu.ro”, alături de datele personale de contact și numele companiei.

  1 comentariu

 1. Salut,
  am profitat de invitatia oferita de tine. Multumesc.
  A fost educativ si generator de idei. Pe de alta parte unii “corifei ai pietei de mobile din Romania” am in vedere in special pe doamna de la Syscom ar trebui sa ia niste lectii de prezentare (cum se face un powerpoint, cum se structureaza informatia, cum iti pregatesti speach-ul, cum sa te incadrezi in limita de timp, cum sa pastrezi atentia publicului ridicata).
  In rest concluzia e veche, pe mobil in Romania, SMS-ul e rege si va ramane inca ceva ani.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus