un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

CNN sunt prinși cu o transmisiune înșelătoare

10 May 2013  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Vai ce le-a dat-o Jon Stewart celor de la CNN! A arătat cum doi reporteri conversau între ei prin satelit, ca și cum ar fi vreo mare transmisiune high-tech, și de fapt cei doi erau în aceeași parcare, la câtiva metri unul de altul.

Credeam că doar la noi e obiceiul să trimiți reporterii pe teren ca să arăți că ninge, în loc să zici direct asta din studiou. Dar văd că se face la toți. Uitați-vă la clip, e super-amuzant!

  2 comentarii

 1. Gold! :)))

    (Citează)

 2. hm! tu de ce nu te uiti la televizor cand iesi pe afara :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus