un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reduceri de weekend

6 Apr 2013  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

quickmobile_logoQuickMobile are promoții periodice care au loc doar în weekend, sub numele QuickEnd. Cele de acum mi-au atras atenția:

  • Galaxy Note II – 2.099 lei, redus de la 2.399 lei. E cel mai bun telefon al anului trecut, dacă treceți peste dimensiunea de 5,5 inci a ecranului.
  • iPad Mini 16 GB – 1.399 lei, redus de la 1.579 lei.
  • Samsung Galaxy Tab2 P5110 – 1.599 redus de la 1.799 lei.

Mai sunt niște Kindle-uri Fire, LG-uri și Huawei-uri reduse. Toate ofertele sunt aici.

eMAG are de asemenea o promoție interesantă în weekend. 22 de modele de laptopuri au reducere 15%care este un discount foarte bun în domeniul IT&C.

Apreciez faptul că magazinele încep să insiste pe vânzări și în weekend. Niște statistici mai vechi obținute de la site-urile de afiliere arătau că marea majoritate a cumpărăturilor online se fac în timpul săptămânii, nu sâmbătă sau duminică. Dacă magazinele vor să-și asigure vânzări și atunci și fac asta prin oferte bune, cu atât mai bine pentru noi.

    2 comentarii

  1. Ce zici, poti sa treci peste faptul ca garantia la quick e doar in curtea lor, si nu la producatorul Samsung? Au preturi mici ca nu le aduc pe canale oficiale.

      (Citează)

  2. Eu da. Am telefonul luat de la eMAG, garantia este la QuickMobile. O mare parte din vanzarea lor se face de fapt catre alte magazine de la noi.

    Si cu vreo 8 magazine “offline”, inclusiv in Bucuresti, nu cred ca vor disparea prea curand de pe piata.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus