un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Infernul, următorul roman al lui Dan Brown

18 Apr 2013  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

coperta_dan_brown_infernoDan Brown se pregătește de lansarea unui nou roman, intitulat Inferno. Bănuiesc că în română i se va spune Infernul. Lansarea internațională este pe 14 mai.

Acțiunea va avea loc în Italia, Florența, și probabil va avea legătură cu o pictură pierdută de-a lui Leornardo da Vinci.

Am citit celelalte romane mai degrabă ca să văd despre ce vorbește toată lumea ca urmare a controverselor stârnite de Codul lui Da Vinci. Situația a stat cam așa:

  • Îngeri și demoni – o carte bună polițistă și de aventuri, ceva prea trasă de păr la capitolul săritura din elicopter.
  • Codul lui Da Vinci – o altă carte bună dacă vrei ceva polițist/aventuri, plus o poveste interesantă în toată partea cu Iisus.
  • Simbolul pierdut – plictisitoare și neinteresantă, probabil și pentru că acțiunea are legătură doar cu istoria Americii și asta nu înseamnă multe pentru mine. Totuși, intriga nu m-a prins deloc, parcă a vrut să scoată un roman din nimic.

    7 comentarii

  1. dan brown e asa de popular pentru ca e usor de citit. si trebuie sa recunosc ca reuseste sa te faca sa iti doresti sa vezi ce se intampla in urmatorul capitol.

      (Citează)

  2. Am palmele umede de emotie :)

      (Citează)

  3. A mai scris și Fortăreața Digitală.
    Același stil: nimic impresionant, dar ușor de citit

      (Citează)

  4. Wow, tu mai tii minte ceva din cartile astea? :))
    Eu le-am citit, Codul l-am terminat in cateva ore (ma asteptam sa fie ceva, dar n-a fost). :))
    In fine, light reading, as I say, not too shabby. :)

      (Citează)

  5. eu am citit doar primele doua si am vazut filmele, la cinema. Nu stiu de ce, dar parca “Ingeri si demoni” mi-a placut mai mult. Sunt carti pe care le-as mai citi o data, mi s-au parut lucruri interesante pe care le poti afla din ele. Oricum, ma pasioneaza domeniul :) Ce ma deranjeaza, insa, este pretul destul de ridicat al cartilor, cel putin in Romania

      (Citează)

  6. pe forumurile cu cititori inraiti, Dan Brown e considerat un soi de… “jurnalist”, mai putin scriitor.
    Da si eu i-am citit toate cartile, ultima m-a dezamagit, partea buna e ca o luasem de pe hub :)
    oricum, ecranizarile cu Tom Hanks sunt jenibile.

      (Citează)

  7. Tocmai am terminat de citit Digital Fortress. A fost foarte interesanta pana la final doar ca s-a terminat ca un film american prost.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus