un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fotografii cu Samsung Galaxy S 4

19 Apr 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Update: citiți întreg review-ul Samsung Galaxy S4.

Iată câteva fotografii făcute de mine ieri cu noul Samsung Galaxy S 4. Roșul este un pic supra-saturat, dar sunt foarte mulțumit de claritatea fotografiilor, de detaliile surprinse și de sharpness-ul general.

Acestea au fost redimensionate de la 4128 x 3096 px la 1920 px, dar în rest nu am editat nimic. În review-ul final vom avea imagini și din condiții mai slabe de iluminare și mai multe situații și scene.

foto_samsung_galaxy_s_4_5

Prețuri:

    9 comentarii

  1. al naibii senzor, ce bun e! si totusi… intre s4 si one o sa fie o alegere grea

      (Citează)

  2. De unde ai luat telefonul?

      (Citează)

  3. Ba, tu ai facut facut cred cursul de TV si ai fost atent cand ti-au zis profesorii: cand vinzi un televizor, trebuie sa arati doar desene animate sau peisaje intesn colorate, ca nu se prinde nimeni daca imaginea e mai slaba.

      (Citează)

  4. De la Samsung pentru review.

      (Citează)

  5. Ciprian Pardău

    19/04/2013 la 9:58 AM

    De acum, fotografiile pe instagram vor ieşi şi mai bine! :)

      (Citează)

  6. @nashu: din vina cuiva care a întârziat, m-am plimbat ieri prin parc pe la Kiseleff. Așa sunt scenele acolo, culorile chiar sunt foarte intense pentru că toată iarba și frunzele abia au dat “ochi”.

      (Citează)

  7. In review-ul final sa ne zici cum ti se pare fata de One. Eu doar pentru butonul ala de lock si nu as da banii pe One. Ma intreb cati clienti o sa piarda din cauza unui buton prost pus. Si camera sunt curios cum o “simti”, ca pana la urma din niste poze, mai greu de dat seama.

      (Citează)

  8. Foarte misto pozele. Nu mi se pare rosul suprasaturat, cum zici tu. Poate, pentru edificare, ar trebui sa faci poze similare si cu One-ul, in aceleasi conditii. Si sa vedem diferenta aici.

      (Citează)

    • @Ionut: dacă aș avea One, aș face. Cu One X nu are rost, că și acela le saturează excesiv.

      Culorile sunt saturate față de cum le vedea ochiul meu.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus