un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce surpriză plăcută de la Mazăre!

16 Apr 2013  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

targul_turism_martie_2013_13Un politician bun trebuie să spună întotdeauna ceea ce vor votanții săi să audă, nu ceea ce-ar fi just. Exemplul cel mai bun a fost zilele trecute, când deputatul de Constanța Remus Cernea a cerut ca statul să nu mai dea bani Bisericii.

Reacția cea mai bună în sensul de mai sus a avut-o Ponta. Primul-ministru a declarat că nici nu se pune problema reducerii acelor fonduri, dar este bine că trăim într-o țară democratică și astfel de inițiative se pot face auzite. Poporul să stea liniștit, Biserica va primi de toate, dar în același timp nici nu este vreun pudic care consideră că acest subiect ar trebui să fie tabu.

Cu alte cuvinte, o declarație care nu-i supără nici pe credincioși și nici pe cei ce sunt împotriva Bisericii. Trebuie un talent aparte să poți dormi în două paturi în același timp, să joci biliard simultan la două mese, să pupi deodată în două părți diferite, dar Ponta îl are.

Lângă el era Antonescu, celălalt conducător iubit, care a simțit nevoia să ne spună și el părerea sa personală despre subiect, deși parcă n-ar fi fost clară din modul în care stătea lângă Ponta și dădea aprobator din cap. “Și în opinia mea, nici nu se pune problema, dar mă bucur că se pune totuși problema… nu vom schimba nimic, dar e bine că există posibilitatea de a cere schimbarea” etc.

Mazăre n-a învățat arta cântatului la două viori în același timp. L-a atacat direct pe Cernea, acuzându-l că îndrăznește să facă asemenea propuneri fără să se consulte cu constănțenii (cred că de fapt se referea însă la el), cum îndrăznește, trebuie să răspundă în fața oamenilor pentru aceste idei nerușinate la adresa Bisericii iubite…

Asta mi s-a părut cea mai mare ironie! Tocmai Mazăre e scandalizat? Tocmai el, care a promovat doar gagicile goale, care s-a îmbrăcat în uniformă de nazist, care apare peste tot înconjurat de femei, care militează pentru o stațiune a distracției și sexului? Nu-l credeam religios, ce surpriză plăcută!

    5 comentarii

  1. Voi puteți să vă plângeți de noi. E o țară liberă.
    Noi facem ce vrem. Sâc!

      (Citează)

  2. pai si unde e problema? nazistii cred in Dumnezeu. ba chiar incearca sa-l razbune.

      (Citează)

  3. Da, dar Mazare face lobby puternic pe langa pensionari: ba un cozonac (expirat) si/sau pui de Paste, ba similar de Craciun. Pai imagineaza-ti ca, daca se intampla ce vrea Cernea, va trebui sa cotizeze si mai mult la bosorogi.

      (Citează)

  4. Cand cineva e religios, pentru tine e un lucru placut ?

      (Citează)

  5. @Wideshot. Din intrebarea de mai sus, ma faci sa inteleg ca tu la vazul unei cruci ti se fac ochii rosi si este ceva neplacut?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus