un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Atenție cu parcarea pe la Șincai

13 Apr 2013  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

sincairidicari_masini
Aveți grijă cu parcarea pe bulevardul Gheorghe Șincai, zona dintre intersecția de la Tineretului și Timpuri Noi. Se ridică mașinile într-o veselie, zilnic cară tot ce găsesc parcat în afara zonelor legale, indicate prin panouri.

Legea spune că se ridică mașinile care sunt parcate aiurea ȘI încurcă și circulația, dar fiind un criteriu subiectiv, este mai greu de înțeles cine încurcă și cine nu. Poliția am văzut că le fotografiază pe toate și apoi vin câte 3-4 platforme și încep să le care de acolo. Dacă aveți treabă în zonă, parcați legal sau intrați pe străduțe, ziua sigur sunt multe locuri libere.

    11 comentarii

  1. Si pe Obregia erau niste politisti ieri care faceau poze la unele parcate cam aiurea. De fapt in tot sectorul 4 se ridica masini.

      (Citează)

  2. Cine încalcă legea merită să îi fie ridicată mașina.
    Mă bucur că Poliția aplică legea. Așa este normal.

      (Citează)

  3. @Andrei
    Cam greu sa respecti legea cand nu sint locuri de parcare. Nu stiu cum e in 4 dar 3 sint de vreo 3 ori mai multe masini decat locuri :)

      (Citează)

  4. Atentie cu parcarea pe oriunde :) In Militari se ridica in draci si am auzit ca este si ilegal, dar in fine… bastani fac legea…

      (Citează)

  5. La cat v-ați plâns de cei care parcheaza aiurea, ar trebui sa sariti in sus e bucurie ca in sfârșit poliția face ceva! Desi, nu ar trebui sa fie treaba poliției, tot e bine ca se face ceva! Dar mi se pare mie, sau nu sunteți prea incantati? :))

      (Citează)

    • @Diana: e cu dus și întors. În principiu dacă ți-o ridică e clar că ai parcat unde nu ai voie și nu poți protesta prea mult, pe de altă parte nu sunt locuri suficiente în anumite zone, mai ales că s-au făcut tot felul de clădiri de birouri care nu au parcare pentru angajați și vizitatori.

      Se ridică de câțiva ani, nu-i ceva nou acum, doar că de când a venit vremea bună au reînceput să insiste.

        (Citează)

  6. Decizia consiliului primariei sectorului 4 prin care firma aceea are dreptul sa ridice masini a fost anulata in instanta, iar masinile sunt ridicate abuziv. Puteti sa ii dati in judecata pentru deposedare de bunuri si altele.

      (Citează)

  7. “Nu avem unde să parcăm” este cea mai penibilă scuză. Nimeni nu este obligat să își cumpere mașină și să circule cu ea. Dreptul de a avea loc de parcare nu este oferit prin Constituție.

    Scuza “nu am unde să parchez” este nulă atunci când parchezi în locurile unde este interzis.

      (Citează)

  8. Problema este cand incep sa faca abuz si incep sa ridice doar pentru incasat amenzi. Saptamana trecuta mi-au ridicat masina de pe strada asta http://goo.gl/maps/ny8e6 , este o strada laterala cu sens unic , parcasem langa scuar. Nu parchez niciodata pe strazile principale sau sa incurc circulatia, dar sa imi ridice mie masina parcata pe margine pe o strada laterala in conditiile in care pe Sos. Giurgiului erau parcate zeci de masini pe banda 1 incurcand traficul mi se pare nesimtire si abuz.

      (Citează)

  9. Radu: sunt total de acord cu ce zice Andrei!
    “Scuza “nu am unde să parchez” este nulă atunci când parchezi în locurile unde este interzis.”
    Plus ca de aici se mai poate învață ceva: cand negociezi un pachet salarial la un job, incluzi si parcarea. Chestie valabilă la mine-n comuna, unde sunt muult mai multe mașini decat locuri de parcare. Si amenzile sunt destul de mari. Doar ca aici Poliția nu are de-a face cu amenzile, ci cei de la Parking Enforcement. Care nu iarta nimic. Personal Am plătit la amenzi de parcare ($64 cea de baza), de cred ca City of Santa Monica imi datorează un discount pentru următorii 10 ani :)))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus