un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Produse din Barcelona

11 Mar 2013  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Iată câteva produse descoperite prin magazine în Barcelona:

Jumări de porc, ambalate pentru un snack rapid pe stradă. Spaniolii iubesc foaaaarte mult porcul!
produse_barcelona_3

Chipsuri FC Barcelona.
produse_barcelona_2

Biscuiții acesția Pick Up sunt foarte buni, dar se găsesc foarte rar la noi. De obicei magazinele au doar varianta cu umplutură de ciocolată, nu albă. Colac peste pupăză, prețul la noi este de cam 2 lei pentru un biscuite. Ei bine, la spanioli era 1,7 euro bucata.
produse_barcelona_5

Suc Angry Birds. N-am băut.
produse_barcelona_7produse_barcelona_6

Căni de cafea cu model Gaudi. Foarte frumoase, scumpe.
produse_barcelona_4

Periuța de dinți electrică în magazinul oficial FC Barcelona. Nu știu dacă-i valabilă expresia “să te speli pe cap cu Messi”, dar pe dinți este posibil.
produse_barcelona_1

  2 comentarii

 1. Pick Up se gasesc la OMV, numai cu ciocolata alba, 2,79 lei, excelenti.

    (Citează)

 2. Or fi bune alea, dar nu se compara cu chipsurile noastre cu shaorma :D

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus