un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Concurs la Evolio pentru o tabletă

15 Feb 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Evolio organizează pe blogul propriu un concurs pentru bloggeri, premiul fiind o tabletă și accesorii pentru televizor. Toate detaliile sunt aici.

Înainte să spuneți că nu sunteți norocoși la astfel de concursuri, iată un comentariu recent:

Dat fiind faptul că îți citesc zilnic blog-ul, am participat la acest concurs, cu toate că nu obișnuiesc să particip la concursuri on-line.
Din fericire astăzi am fost anunțat că sunt câștigătorul unui multifuncțional MFC-J5910DW.
Mulțumesc Brother, mulțumesc Radu!

  5 comentarii

 1. Atunci zi-mi 6 numere pentru la Loto Porno!

    (Citează)

 2. Atentie mare la regulament :
  “Jurizarea se va face în functie de cel mai mare număr de comentarii, like-uri, share-uri şi tweet-uri pe care articolul vostru îl strânge.”
  Trebuie sa aveti un blog cu multi comentatori ca sa aveti ceva sanse la premii. Nu este vorba de tragere la sorti. Unul ca Radu sau Arhi sau Zoso ar avea sanse, astia mici ca noi m-as mira.Este la fel ca un concurs pe facebook la care castiga cel cu cele mai multe like-uri. Feriti-va de ele ca sunt cel mai usor de aranjat.Eu am patit-o cu Cosmote.

    (Citează)

 3. Mi se pare foarte prost organizat concursul. În primul rând nu văd un link catre un regulament. În al 2-lea rand “număr de comentarii, like-uri, share-uri şi tweet-uri” unde ? Stau ei să monitorizeze reach-ul la fiecare participant în parte ? Cumpăr 1000 de indieni cu 5$.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus