un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Tablete Lenovo cu 3G la 899 lei!

8 Jan 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

lenovo_ideapad_a2107_500Tocmai ce ziceam că tabletele Lenovo cam lipsesc de pe piață și acum vă arăt eu unele. Sunt noi în oferta eMAG:

Tableta Lenovo IdeaTab A2107 – Android 4.0, 7 inci, procesor 1 GHz, 1 GB RAM, 4 GB stocare internă și microSD, 3G – 899 lei. Chipset-ul nu este de top, dar e totuși o tabletă Lenovo și asta înseamnă ceva la calitatea construcției, are și 3G pentru cei care vor asta (un Nexus 7 cu 3G costă 1400 lei) și e doar 899 lei, ceea ce este un preț foarte bun pentru conectivitate mobilă de date.

Tableta Lenovo IdeaTab A2107 – același hardware, dar cu 16 GB stocare internă costă 999 lei. Pe total nu e vreo diferență, că și cea ieftină plus card microSD de minim 16 GB vă duce tot spre suma asta.

Am văzut în ofertă și un miniaspirator auto Black & Decker redus cu 30 de lei de la 149 la 119 lei, dacă vreți să vă faceți singuri curat în autovehicul.

    5 comentarii

  1. Au tableta asta la Clickshop (cea de 16) de ceva vreme. Cică nu e mare șmecherie, că s-ar bloca și nu are buton de hardware reset deci trebuie să aștepți să se descarce bateria.

    Și nu suportă funcția de apelare telefonică, deși nu înțeleg de ce ar vrea cineva asta.

      (Citează)

  2. Din pacate procesorul este single core iar interfata are lag (trebuie schimbata). Doar anumite versiuni suporta functia de apelare, asta dupa rootare si instalarea unei aplicatii third-party.

      (Citează)

  3. zilele astea ma abtin de la tablete. dar accept sfaturi pentru un frigider full no frost :D

      (Citează)

    • @un muc: Ce pot sa-ti zic la frigidere este ca majoritatea au latime 60cm, dar sunt unele cu latime 70 cm. Aia 10 cm in plus pe fiecare sertar fac o diferenta uimitoare.

        (Citează)

  4. @Muc
    ia un Gorenje

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus