un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Evolio Tabby, o tabletă ieftină pentru copii

13 Jan 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Zilele trecute m-a întrebat cineva despre tablete potrivite pentru copii de 7 și 10 ani. N-am știut, i-am zis care-s cele mai bune tablete pe game de buget.

Adevărul este că acum copiii se distrează de minune cu tableta în mână. Sunt atâtea jocuri frumoase, viu colorate, atâtea programe educative și interactive pentru vârsta lor încât tabletele devin încet-încet o jucărie chiar potrivită pentru cei mici.

Au început să apară și tablete dedicate lor, iar obiceiul este ca acestea să aibă carcasă mai rezistentă decât a celor normale, interfață colorată sau jocuri preinstalate și un preț mai mic, că-i pentru copii.

Evolio Tabby nu face excepție de la aceste reguli și a fost lansată ieri oficial. O găsiți la 449 lei începând cu 21 ianuarie în magazine și pe site-ul evolio.ro. Are 7 inci, hardware bunicel pentru copii, oferă și acces la Android-ul 4.0 normal, dar cu posibilități de control parental, are chiar și o cameră foto micuță.

    7 comentarii

  1. Chiar ma intrebam cand apare prima tableta pentru kinderi branduita de o firma romaneasca. Totusi nu stiu cat de rezistent e plasticul acela…

      (Citează)

  2. Diacriticele unde sunt??? Big fail.

      (Citează)

  3. Adevărul este că acum* copiii ?

      (Citează)

  4. Sal, poti sa detaliezi cu programele educationale interactive si cu jocurile ptr copii?

      (Citează)

    • Nu, ca n-am studiat-o asa bine. Detalii pe site-ul Evolio.ro si gasesti tableta în Carrefour Feeria, in mijlocul galeriei este o insula Evolio unde este expusa.

        (Citează)

  5. Multumim pentru articol. Tableta are 12 aplicatii PitiClic si Kidsopia, special customizate pentru copii si ii ajuta pe cei mici sa numere, sa recunoasca forme, sa deseneze sau sa rezolve puzzle-uri.
    Pentru mai multe informatii despre Tableta Tabby puteti intra pe site-ul nostru sau ne puteti contacta fie la 0213002004, fie pe adresa office@evolio.ro

      (Citează)

  6. Trecând peste faza cu diacriticele, care văd că nu contează, deși eu nu mi-aș învăța copiii să scrie într-o română de baltă, fără î sau ă, care e diferența între tableta Tabby și Evotab 3? Aș vrea să știu ce are în plus Tabby, în afara jocurilor, care pot fi instalate și pe Evotab 3. Mulțumesc!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus