un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fotografiezi orizontal cu iPhone-ul

20 Dec 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Uite un accesoriu foarte mișto pentru iPhone 4/4S: este o husă de protecție care are o oglindă în dreptul camerei foto, permițându-ți să fotografiezi cu telefonul ținut orizontal. Oglinda reflectă lumina spre camera care “se uită” în jos.
iphone_orizontal

Pentru cineva care face multe fotografii pe ascuns, așa ceva mi-ar plăcea foarte mult. Un telefon ținut orizontal nu alertează pe nimeni, dar dacă-l rotești pentru fotografie se prinde lumea ce faci.
50 de dolari pe Amazon: MirrorCase for iPhone 4/4S

  8 comentarii

 1. “Pentru cineva care face multe fotografii pe ascuns, așa ceva mi-ar plăcea foarte mult” suna cam dubios:))

    (Citează)

  • @Adrian: suna de parca as fotografia pe sub fuste, dar in practica toate fotografiile cu produse de prin mall si hipermarketuri, tot felul de chestii amuzante sau de femei ciudate sau de obiecte bizare sunt fotografiate pe ascuns, ca nu ai voie sa faci asta sau nu ti-ar permite nimeni.

     (Citează)

 2. Accesoriu “stalker edition”? Do want!

    (Citează)

 3. “We are not able to ship this item to your default shipping address.”

    (Citează)

 4. Suna chiar ciudat, ca un fel de voyeur. :)

    (Citează)

 5. butonul de declanşare după ce ai pus aifonul pe mut. flawless technique :D

    (Citează)

 6. Cred ca e folositor, ca de la o vreme nu te mai lasa sa faci poze prin gradinite daca nu ai copil acolo.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus