un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce să cumpărați astăzi de pe eMAG la reducere

10 Dec 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

emag_11aniDupă cum probabil ați aflat, eMAG împlinește astăzi 11 ani și oferă 11% din valoarea oricărui produs cumpărat astăzi înapoi cumpărătorului sub forma unui card cadou. Repet, e vorba de orice produs, nu doar de cele din newsletter sau lista propusă de ei.

Ce faceți cu acel card cadou? Are câteva condiții de utilizare și, întrucât pe site-ul eMAG sunt un pic mai greu de găsit, le puteți citi pe cele mai importante la finalul acestui articol, dar pe scurt sunt:

  • cardurile cadou se pot folosi în perioada 1 ianuarie – 28 februarie pentru multe categorii de produse, dar numai unul pe comanda, neputându-se cumula
  • cardurile sunt transmisibile (adică le puteți inclusiv vinde altcuiva)

Iată câteva produse bune pe care le-ați putea cumpăra pentru a profita de ofertă. Altfel spus, dacă tot intenționați să le cumpărați în viitorul apropiat, faceți-o azi, plecați și cu un voucher cadou de 11% din valoare, dar grăbiți-vă că sunt stocuri limitate.

Tabletă Nexus 7 – 1099 lei și primiți card cadou 121 lei. Eu zic că-i cea mai bună tabletă de 7 inci a anului, foarte performantă și bine făcută.

iPad 3 are astăzi reducere 15% și primiți și card cadou suplimentar – prețurile încep de la 1859 lei plus card cadou suplimentar de 205 lei

Laptop Asus U36SG de 13 inci – 2299 lei redus de la 2999 lei, plus card cadou suplimentar de 235 lei. Eu l-am cumpărat de Black Friday, este performant, subțire, bateria ține vreo 8 ore, iar dacă avea și SSD la bord s-ar fi numit ultrabook. I-am pus eu unul…

MacBook Air 13 inci – redus de la 6399 lei la 5399 lei, plus card cadou de 594 lei.

Ultrabook Asus UX32A – redus de la 4299 la 3899 lei, plus card cadou de 429 lei. Este varianta cu Core i7, nu i3 la care i-am făcut eu review, așa că în total economisiți vreo 800 lei.

50% reducere la tastatura tabletelor Asus Transformer, plus card cadou – e o ofertă foarte bună pentru a avea un netbook complet.

Card SanDisk SDHC Extreme HD Video 16GB clasa 10 – 79 lei redus de la 119 lei, plus card cadou. E un preț foarte bun, lăsând la o parte cardul cadou de 9 lei.

Consola PS3 Slim 500GB cu FIFA 2013 și God of War 3 – 1369 lei si card cadou de 151 lei. Două jocuri incluse, unele foarte bune chiar.

Multifuncțională HP 1050A – 149 lei redus de la 199 lei și card cadou suplimentar. E modelul entry-level, cel mai slab, dar la acest preț vei crede că-i furi tu la bani.

Citez din regulamentul promoției [PDF]:

Cardurile Cadou sunt valabile in perioada 01 ianuarie – 28 februarie 2013, inclusiv, si pot fi folosite oricand in perioada de valabilitate pentru achizitia oricarui produs din categoriile: Laptop/Notebook, Tablete, Telefoane Smartphone, Aparate frigorifice, Aragazuri, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase, Plita incorporabile, Cuptoare incorporabile, Cuptoare cu microunde incorporabile, Masini de spalat rufe incorporabile, Masini de spalat vase incorporabile, Televizoare, Videoproiectoare, Receivere, Amplificatoare, Playere, Aparate foto DSLR, Aparate foto mirrorless, Camere video, Console hardware, Desktop PC, Monitoare cu TV Tuner (inclusiv produsele resigilate apartinand acestor categorii) de pe site-ul www.emag.ro.
Cardul Cadou poate fi utilizat pentru achizitionarea de produse aflate in alte promotii.
Valoarea Cardurilor Cadou nu poate fi cumulata pentru plata unei comenzi si nu se poate cumula cu alte Carduri Cadou.
Cardul Cadou obtinut de client este transmisibil.

    12 comentarii

  1. Pretul la Nikon D3100….se pare ca a fost umflat putin. Inainte de BF era 1.999 Lei, a fost redus de BF la 1.399(reducere pe bune) si se pare ca acum a fost umflat la 2.699 ca sa il poata aduce la 1.999(pretul initial).

      (Citează)

    • @alex: D3100 este intre 1950-2150 lei la diverse magazine, conform unui comparator de preturi. In particular la eMAG, costa 1999 lei, primesti card, geanta si nu stiu ce curs introductiv, plus card cadou de 220 lei, asa ca as spune ca e oferta mai buna decat orice altceva in acest moment pe piata.

      Daca voiai un aparat foto mai bun, de BF la Altex a fost D5100 la 1799 lei, dar s-a dus.

        (Citează)

  2. Pretul la Nexus 7 acum o saptamana era de 999 lei….

      (Citează)

  3. Da, stiu ca a fost si D5100, dar in acel moment nu am avut banii necesari…vazusem cazul asta concret la care tineam minte pretul fix de la eMag. Inainte de BF cred ca aveau fix aceleasi cadouri mai putin acel curs, si bineinteles fara cardul cadou de 220 lei.

      (Citează)

  4. Categoriile pentru care poti folosi cardul nu sunt asa multe. De fapt sunt electrocasnicele + ceva IT, dar numai produse de valoare mai mare pe care le cumperi doar cand ai nevoie de ele. Ca atare oferta asta nu e prea interesanta pentru ca sunt sanse mari sa ramai cu voucher-ul in buzunar.

      (Citează)

  5. Am comandat produse (2 doar) de 5000 de lei de la ei, au incasat banii si azi ma anunta ca nu pot livra produsele decat saptamana viitoare… asta dupa 5 mailuri in care imi spuneau ca livrarea va avea loc joi (acum 2 zile).
    Iar acum imi spun ca pot anula comanda daca vreau… asta in conditiile in care eu trebuia sa dau cadouri cele doua produse MAINE!
    La call center niste incompetenti…
    Asta e viata…

      (Citează)

  6. Sunt niste nesimtiti…

      (Citează)

  7. Intre timp am primit unul din produse luni, 17 idecembrie, la o saptamana dupa comanda, dar al doilea produs nu a ajuns nici astazi la 2 saptamani de la comanda. Bonus: nu stiu cand a fost expediata comanda si nici cu cine (fan curier sau dpd) si bineinteles ca nu au nici macar un awb. Este ULTIMA comanda la ei. Nu are rost sa va spun valoarea cumparaturilor pe care le am facut pana acum la ei.
    Alo… Iulian Stanciu…. Craciun fericit!

      (Citează)

  8. Prima interventie a fost la 2 zile dupa ce trebuia sa ajunga comanda (luni facuta si platita comanda, joi confirmata livrarea prin sms si email, vineri seara primul telefon la call center).
    Deci am primit comanda in 2 transe dupa interventii de sus pana jos si 25 de telefoane la ei.
    Acum 10 minute au gasit si al doilea colet si au confirmat ca e in masina curierului pentru livrare pana in ora 14.00.
    Emagul se apropie cu pasi repezi de imaginea cel.ro pentru mine.
    Multumesc pentru interes, dar nu are rost sa iti pierzi timpul. Esti mult prea bun cu review urile ;-) Poate asa mai hotaram ce mai cumparam…
    Un weekend minunat!

      (Citează)

  9. Laptop Asus U36SG e de toata jena, se incalzeste ca naiba, am numarat cred ca vreo 10 la resigilate la Emag pe site. Pacat ca-l recomanzi … Are o problema cu ventilatia, cica greseala de proiectare, gaurile sunt prea mici …

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus