un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sportul e mai dificil pe tocuri

4 Nov 2012  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Mă distrează descrierea fotografiei, care este

Dragă Bianca, sunt sigur că sportul ar fi mult mai ușor dacă nu l-ai face pe tocuri! Sau măcar atunci când regizezi o fotografie “spontană”, făcută cu telefonul, nu purta tocuri.

Pentru a ne drege, iată mai jos fotografii cu femei ce fac sport și sunt modele pentru diverse reviste sau produse din lumea fitness/sport, via Facebook.

    11 comentarii

  1. E extrem de probabil sa nu ai dreptate in cazul acestei fotografii: Din cate se vede, este o sala de dans, si ce poarta par sandale de dans (tocul de 9, maxim 11, prindere sigura, etc.), deci are un motiv foarte intemeiat in a le purta. cred ca ar fi fost mai dubios sa le dea jos pentru a face poza. totusi nu pare deloc spontana, in principal din cauza pozitiei arcuite.

      (Citează)

  2. din cate stiu concureaza la dansez pentru tine. pe acolo se plange cu nu mai poate si ca e plina de vanatai si pe facebook se lauda ce sportiva e ea … frumos

      (Citează)

  3. bianca e concurenta la Dansez pentru tine…. In sala aia o repeta coregrafiile si etc. Acum ce sa zic… nu stiu cat de sport este dansul…

      (Citează)

  4. Descrierea e putin funny, dar poza in sine e superba. Corpul Biancai arata exemplar, chiar daca e asa mai mult din alimentatie (lipsa) decat din sport. Bottom line, va fi nevoita sa pape mai consistent daca nu vrea sa lesine la tv, dupa care va continua sa faca miscare. Te-ai luat putin cam pe nedrept de ea la faza asta imho.
    @cetateanul: Dansul este foarte sport, practicat constant iti face un corp de invidiat fara un minut petrecut la sala de forta.

      (Citează)

  5. poză clasică de piți. i-ar fi stat foarte bine de mânuță cu Andreea Tonciu atunci când a susținut că capitala Angliei este Marea Britanie. poate doi neuroni vor putea să lucreze în echipă.

      (Citează)

  6. @Darius: really? O compari pe BD cu Tonciu? Fa-ti un control la oftalmolog, zic.

      (Citează)

  7. stau oare si ma intreb oare ce sa comentez la poza asta…nimic.

      (Citează)

  8. @Ciprian pe mine toate aceste piți din lumea showbiz mă lasă rece. Doar pentru că apari la televizor nu înseamnă că ești o persoană importantă, inteligentă sau frumoasă în cazul lor. Pentru că ți-ai injectat o tonă te silicon în țâțe nu înseamnă ca ești mega frumoasă.

      (Citează)

  9. Fiind un blog de gadgeturi, inteleg din poza ca aceasta a fost o reclama la Curve.

      (Citează)

  10. @Darius: Bianca (si altele) apar la tv preponderent din cauza emisiunilor care le promoveaza intr-un fel sau altul. Si aici deviem discutia in calitatea emisiunilor tv, ceea ce nu e cazul. Punctul meu de vedere este strict legat de look: femeia arata bine. C-o fi piti, proasta, curva sau cum vrei sa-i mai zici asta n-am de unde sa stiu (si nu ma intereseaza ce face cu viata ei). Dar la capitolul look arata bine si macar asta trebuie respectat. Evolutia ei de look in ultimii 10 ani este remarcabila. Pe de alta parte, din punctul multora de vedere, o femeie nu merita respectata decat daca arata absolut superb, e desteapta are cariera (pe care simtul comun o caracterizeaza ca fiind) “onesta” si virgina eventual? Voi cand comentati negativ despre cineva va uitati in oglinda? Sunteti sanatosi (fizic vorbind)? Ardeti macar 3000 Kcal saptamanal din sport? Sunteti toti CEO? Virgini? Citesc de ceva vreme blogul lui Radu, banuiesc ca media de virsta aici e maxim 35 de ani, dar prea multi aveti o gandire defecta rau. Si neproductiva. Sãnãtate!

      (Citează)

  11. Vezi că ți-a răspuns trustul (așa înțeleg, că știrea nu e semnată de vreun „jurnalist”) – http://www.protv.ro/stiri/de-ce-poarta-bianca-dragusanu-trening-si-pantofi-cu-toc-la-sala-nu-nu-pentru-ca-este-blonda.html :))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus