un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Invitație la Netcamp pentru dezvoltatorii web/mobile

9 Nov 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Netcamp ediţia 2012 are loc pe 22 noiembrie la Marriott, iar evenimentul îşi schimbă un pic ţinta şi este oferit gratuit tuturor antreprenorilor web şi mobile. Dacă sunteţi implicat în domeniul dezvoltării de aplicaţii şi proiecte web/mobile, nu trebuie să lipsiţi de aici. Veţi cunoaşte alţi oameni din domeniu, veţi putea discuta cu potenţiali investitori şi sponsori, veţi auzi sfaturi bune de la români care au cunoscut deja succesul în aceste domenii.

Bobby Voicu a anunțat recent că a primit o investiție de 500.000 de euro în firma lui de dezvoltare, nu că ați vrea să auziți despre astfel de succese sau despre milioanele făcute din jocuri?

Va fi chiar şi o micuţă zona expo, în care participanţii îşi vor putea prezenta aplicaţiile, plus micro-evenimentele dedicate fiecărui segment. Detalii găsiţi pe site-ul Netcamp, iar 5 invitaţii puteţi primi şi de la mine. Ale mele vă asigură garantat accesul, pe când dacă vă înscrieţi pe site s-ar putea să se facă o preselecţie, dacă sunt prea multe cereri.

Vreau să dau invitaţiile unor oameni care chiar au ce cauta acolo, aşa că vă rog să mă contactaţi pe email la contact@nwradu.ro sau să lăsaţi aici un comentariu în care să spuneţi de ce vă doriţi să ajungeţi la Netcamp. Îmi rezerv dreptul de a da invitaţiile după cum consider eu mai bine.

Sub umbrela NetCamp și-au găsit în acest an locul patru inițiative:

START UP NOW – un workshop in cadrul caruia participantii vor invata cum se transforma o idee intr-un proiect web trecand prin toate etapele acestuia si beneficiind de indrumarea unor cunoscuti antreprenori online.

MOBILEDEV – o sesiune care isi propune sa-i reuneasca atat pe actualii dezvoltatori de aplicatii mobile, cat si pe cei interesati sa abordeze teritoriul mobil si sa afle cele mai noi aplicatii si tehnologii din domeniu.

WEWORKWEB – o intalnire a dezvoltatorilor, designerilor si managerilor din companii de web development si interactive pentru a impartasi ultimele noutati si idei cu o parte din profesionistii comunitatii web locale.

MOBILE DEMO ZONE – zona speciala de expozitie pentru dezvoltatorii de aplicatii mobile, care vor avea oportunitatea sa-si prezinte aplicatiile si sa interactioneze cu alti antreprenori si specialisti in domeniu.

    2 comentarii

  1. probabil o sa ne vedem acolo. am cerut deja invitatie de pe site-ul netcamp/evensys.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus