un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Idei bune la tu.ro

28 Nov 2012  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Am comandat trei tricouri de la TU.ro, site cu tricouri cu mesaje haioase și multe idei trăznite. Au avut o promoție interesantă săptămâna trecută, ieftinind in fiecare zi tricourile de o altă culoare, culminând vineri, de black friday, cu cele negre.

Mie-mi plac cele albastre, așa că am cumpărat joi trei bucăți. Nu vă zic care, le veți repera prin fotografii ca și pe cel inițial cu Boobies make me smile, care a atras câteva zâmbete pe unde am fost cu el.

Două lucruri mi-au plăcut foarte mult la TU.ro la această comandă:

1. Am comandat trei tricouri. Am primit patru (mai era inclus unul cu Keep calm) în pachet, plus niște postere amuzante, plus odorizante auto care miros foarte bine. Nu știu dacă așa a fost de Black Friday, dar a fost o surpriză foarte plăcută.

2. Am avut de ales între livrare normală prin curier auto sau livrare cu bicicleta. Cea cu bicicleta este rapidă, vine imediat, deci perfectă pentru cadouri de ultim moment. Este și mai scumpă (23 lei față de 11 lei), dar curierii aparțin unui ONG care folosește 40% din sumă pentru a monta rasteluri de biciclete prin oraș. Altfel spus, e o idee bună de finanțare și simți că nu plătești de pomană acei lei în plus, mai ales că bicicletele utilizate de curieri nu poluează.

pachet_tu_rotu_ro_bicicleta

Din seria experiențelor plăcute.

    8 comentarii

  1. nu inteleg de ce e mai scump daca platesti cu cardul decat ramburs? exista o logica buna sau pur si simplu clientul le plateste comisionul de administrare al conturilor la banci pe fata?

    putin off: aceeasi idee am vazut-o si la rezervarea biletelor la blueair, ai o taxa suplimentara daca platesti cu cardul? WTF?

    nu ar trebui promotat acest serviciu de plata online? secolul vitezei? tranzactii rapide? etc…

      (Citează)

    • Asa am zis si eu.

      Scrie ceva pe acolo ca unii curieri taxeaza si rambursul in cazul platii cu cardul, dar sincer sa fiu in acest caz nu pot spune decat “wtf is taxeaza si rambursul” si “gasiti alti curieri”.

        (Citează)

  2. @1300

    Nu cred ca este responsabilitatea unui magazin sa promoveze un anumit tip de plata doar pentru ca e mai cool/sigur/albastru etc. Fiecare promoveaza ce sistem de plata ii este lui favorabil.

      (Citează)

  3. Cred ca ai prins tu vreo oferta de BF, eu am mai comandat si nu am primit decat tricoul in cutie :D

      (Citează)

  4. probabil e mai scumpa plata cu cardul fiindca aceasta se efectueaza la livrare, deci curierul vine cu pos-ul mobil (care inseamna costuri)… altfel nu imi explic …

      (Citează)

  5. Super tare ideea livrarii cu bicicleta! La fel ca si donarea banilor. Incet-incet ne miscam si noi :)

      (Citează)

  6. Bancile percep firmelor un comision de 1,7-3% din fiecare tranzactie. Eu la mine in firma as face in felul urmator : Platesti cu cardul, mai adaugi minim 5% la suma de plata. Sa nu uitam ca iti ia comision si cand scoti banii. Si comisioanele de la persoane juridice sunt diferite de cele la persoane fizice.

      (Citează)

  7. @danspatarujr:

    Sau maresti artificial pretul la plata cu cash, ca sa fie lumea fericita. :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus