un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

GSP strigă hoții

15 Nov 2012  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

GSP face astăzi haz de necaz astăzi, toate articolele având titluri fantastice din seria “Vezi aici”, “șoc și groază” și “o să-ți cadă dinții de uimiri când vezi ce i-a făcut X lui Y”. La un click pe ele, ești dus pe o pagină unde ți se propune să intri pe adevăratul GSP, cel serios, cel despre sport.

N-am fost de acord să intru. Nu pot intra acum, ba chiar mi se pare ridicol că GSP are o astfel de “revoluție” în plan, după ce au fost între cei care au marșat și impus sistemul știrilor din nimic, dupa ce au păcălit lumea cu titluri false pentru un click, după ce ani la rând au trăit doar din țâțe și “fundașe” și Becali.

Pai hoțul strigă hoții? Râde ciob de oală spartă? Mi-e mie jenă că ei fac asta.

Aș vrea să reamintesc că cereau 2 euro pe lună pentru acces la site din aplicația specială de iPad. Mai cer? Mai există? Nu știu și nu-mi pasă. Dar pentru ce-aș plăti acești bani, când ani de zile totul mă amenința că-mi vor sări măselele de uimiri intrând în acel articol? Pentru articole plagiate de la spanioli?

    6 comentarii

  1. Nu sunt singurii. Este la moda acum sa faci stire din nimic, sau sa dai copy paste in translate si pe urma pe site.
    Hai ca la un blog, mai merge cum mai merge, dar la un site de stiri?

      (Citează)

  2. ei fac asta, mondenii critica divertismentul romanesc… wtf?!

      (Citează)

  3. Totuși…o chestie care am observat-o de pe vremea print. Cumpăram pe timpuri ziare. Era palpitant :D Da…am observat că GSP folosește diacritica „î” în loc de „â” în interiorul cuvÎntului.

    Adica…aceeași chestie si in online.

      (Citează)

  4. @lfcalexandru,
    Astia de la GSP folosesc chestia asta inca de pe vremea ProSportului lansat de Ioanitoaia, care a emigrat ulterior cu tot cu echipa la Gazeta Sporturilor. Mie imi placea asta.

    Anyway, GSP.ro e un site de rahat, poate schimba ceva dupa campania asta.

    Iar aplicatia de iPad e free, descarc eu vinerea editia saptamanala.

    https://itunes.apple.com/us/app/gazeta-sporturilor-gsp.ro/id434570340?mt=8

      (Citează)

  5. Cand am intrat ieri pe site chiar aveam impresia ca e varianta "true". Dupa aia am mai dat un F5 si s-a incarcat varianta normala :)

      (Citează)

  6. Exista vreun site de sport serios? Propsport-ul e o mizerie mult mai mare. Sunt semne de schimbare in bine, zic eu. Si asta:
    http://www.gsp.ro/gsp-special/media/gazeta-sporturilor-a-suspendat-temporar-rubrica-unuia-dintre-jurnalistii-sai-372165.html

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus