un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Creveți pentru pisici

6 Nov 2012  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Ton? Somon? Merluciu? Creveți? CREVEȚI?!? Pisicile mănâncă mai bine decât mine.

Îmi aduc aminte de o comedie cu Leslie Nielsen în care spunea că hrănim pisicile cu ton, în loc să-l ținem pentru oamenii înfometați ai planetei. Am putea hrăni pisicile cu carne de delfin și tonul să-l consumăm noi. Ce nevoie avem de delfini?

    9 comentarii

  1. Banuieasc ca niciodata nu ai citit cata carne contine o astfel de conserva. Cred ca plictiseai si ai vrut sa iti dai cu parerea mai diversificat. Eu zis sa tamai la ce te pricepi.

      (Citează)

  2. *ramai

      (Citează)

  3. lasa’i incolo de delfini. sa le hranim cu carne de maidanezi…cu asta am rezolva 2 probleme si ar fi un boom pentru economia romaniei?

      (Citează)

  4. sau putem sa le lasam cum cresteau pe la bunici la tara ca vedeai pisica o data la 3 zile ii aruncai o bucata de carne si gata

      (Citează)

  5. degeaba incearca astia de la Friskies. Toata lumea stie ca pisicutele ar cumpara Whiskas.

      (Citează)

  6. Din cate stiam rolul pisicilor era sa prinda soareci :)

      (Citează)

  7. @BellaDiva – acum cu globalizarea asta – soareci sau creveti – tot una e :))

      (Citează)

  8. Si ai decis tu ca oamenii sunt mai importanti decât pisicile. ;))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus