un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Tineretului: cum se curăță străzile

24 Oct 2012  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Am spus mereu că în cartierul Tineretului se face bine curăţenie. Recent am făcut fotografia de mai jos:


Da, doamnelor şi domnilor, este un aspirator de frunze! Există aşa ceva şi este utilizat în Bucureşti. OMFG!!!

Serios, aplauze pentru Piedone.

Zilele trecute m-am ferit şi din calea unei maşinuţe (camionaș?) care spală străduţele. Ba chiar pe la mine trece în fiecare noapte şi spală destul de conştiincios, că-i pot urmări de la balcon traseul.

Sigur, nu mi se pare că ar fi perfect totul. Pe Albinelor miroase a gunoaie şi de multe ori asfaltul e pătat de zeamă din aia de-ţi întoarce stomacul pe dos, pe la piaţă şi prin spate la Mega Image se putea şi mai bine, dar cred că este unul dintre cele mai curate cartiere bucureştene. Aspirator de frunze, woohoo!

    11 comentarii

  1. Da si nu. Din pacate cu toate masinile parcate nu cred ca se face o treaba ca lumea. Pe aci (Brno,Cehia) se pun semne , cu vreo 10 zile inainte, pentru parcare interzisa pe toata lungimea strazii care trebuie curata. Sa vezi cum in ziua respectiva nu mai e nici o masina in zona. Se mai intampla sa isi lase unii masina parcata in ziua respectiva. In cel mult 30 min apar politistii cu amezi si/sau cu masina de tractat. Dar 99% se respecta si golesc strazile. Se iau frunzele, se spala strada. De cateva ori pe an.
    Dar e greu sa faci in romania o chestie de genul asta.
    Sa mai zic ca atunci cand taiau (aranjau) gardul viu de prin fata blocului, puneau o bucata de carton pe toata lungimea masinii parcate sa nu sara aschii sau altele pe masina ?
    Se pot face multe, dar ai nevoie de oameni care sa se ocupe serios si de altii care sa ia in serios lucrurile. hai rromania.

      (Citează)

  2. usor, usor intram in rindul lumii :)

      (Citează)

  3. Si prin ploiesti misunau d-astia, pacat ca faceau un zgomot infernal!

      (Citează)

  4. Confirm cele spunse de catalinm. Sunt tot in Brno :)

      (Citează)

  5. si eu am vazut aspirator d-asta in sectorul 1, ieri

      (Citează)

  6. Si la mine pe strada (in acelasi cartier) trec zilnic masinutele alea care curata praful. De acord, la capitolul curatenie primaria isi face treaba.

      (Citează)

  7. vin alegerile. macar acum sa fie curat :lol:

      (Citează)

  8. Dar luminile de pe calea Vacaresti care nu functioneaza de luni de zile cand vor fi functionale? Trecerile de pietoni din zona universitatilor particulare sunt numai bune sa lovesti pe cineva nevinovat, luminile de pe una din laturile strazii nu functioneaza si nopatea nu vezi nimic.

    Dar luminile din parcul Tineretului care nu functioneaza de luni de zile cand vor fi functionale? Noaptea in zona lacului mai vad curajosi care alearga, a doua zi ii vad pe banci impracati in ghips.

      (Citează)

  9. ce motor mare si ce cutie mare :))

      (Citează)

  10. asta mai ramanea de facut: interzis parcarea in spate pe tineretului. Si asa spatiul este lipsa :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus