un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

S-a redeschis Vodafone Magheru

13 Oct 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii

Vodafone a redeschis zilele trecute magazinul de pe Magheru, după o reamenajare şi reorganizare a spaţiului interior. Cei care-şi plăteau facturile acolo o pot face din nou, ba chiar s-a instalat şi un automat pentru plata lor (un ATM Garanţi, dar nu-i doar ATM, ci poţi şi plăti cash facturi).

Mai interesantă decât redeschiderea este ofertă care vine cu noul magazin:

pana in data de 11 noiembrie, toti clientii care trec pragul magazinului si incheie un abonament mega 8 sau superior, impreuna cu extraoptiunile de 600MB, 1GB sau 1,5GB, precum si un abonament iPhone, primesc un discount de 100 Euro la achizitia unui terminal iPhone 4S, Samsung Galaxy SIII 32GB sau HTC One X .

De asemenea, utilizatorii Vodafone primesc, promotional, cu 50% mai multe beneficii, pentru abonamentele din portofoliul Mega, nou-incheiate sau prelungite pe o perioada de doi ani. Bonusul se acorda lunar, in primele sase luni de abonament. Astfel, abonamentele includ cu 50% mai multe minute, SMS-uri in retea, minute, SMS-uri nationale si trafic de date inclus.

100 de euro reducere sună chiar bine.

Magazinul mi s-a părut mai aerisit, spaţiul mare mai larg pentru că “insulele” angajaţilor au fost mai bine aşezate. A apărut şi o zonă Data Expert, unde un angajat se ocupă doar de servicii şi probleme cu opţiunile de date, precum şi un birou “pentru afacerea ta”, pentru clienţii small-office.

Casieria este în dreapta, cum intri, nu în spate-stânga aşa cum eraţi poate obişnuiţi anterior. Am văzut la raft şi câteva accesorii bune, precum cabluri microHDMI-HDMI, folii protectoare şi huse, iar pentru cei care cumpără iPhone 5 de la magazinele ce-l aduc deja din afară, aici se găsesc nano-SIM-uri pentru el.

    13 comentarii

  1. Oare atata rosu nu duce la agresivitate? Ma refer mai ales la angajati care stau acolo multe ore.

      (Citează)

  2. un cablu microhdmi-hdmi, ai idee cat era?

      (Citează)

  3. Azi ma duc sa imi iau si eu telefon. Inca nu m-am hotarat daca sa aleg intre HTC One X sau SGS III. Ceva sfaturi/pareri? Stiu ca tu ai HTC, eu sunt fan tot HTC dar am tot citit fel de fel de pareri aiurea despre One X, mai ales probleme cu ecranul, semnalul wifi…

      (Citează)

    • Eu sunt foarte multumit de One X, nu-i reprosez nimic dupa acest timp. Daca ai noroc sa iei o varianta buna, ca unele parca aveau niste defecte la ecran, e un telefon excelent.

      Daca te intereseaza, iti vand eu un One X cu casti Beats, pachet Vodafone sigilat, dar fara garantie si factura. 2000 lei.

        (Citează)

  4. Pretu-i bun dar eu vreau sa-l iau in rate fara dobanda :)

    Oricum astia de la Vodafone sunt cam idioti, ma tot rog de ei sa-mi spuna daca au telefonul pe alb in magazinul de pe Magheru ca sa nu ma duc sa pierd 2 ore prin trafic aiurea si n-am cu cine sa ma inteleg.

    Te rogi de ei cu bani, in plina criza, ce sa mai zic…

      (Citează)

  5. Am fost la Vodafone Magheru si telefonul care vroiam sa-l iau (HTC One X alb) avea problema aceea cu ecranul. Domnisoara mi-a zis foarte clar ca ea nu desigileaza alt telefon. In concluzie, nu mi-am mai luat telefon.

    Radu, o intrebare: telefonul tau cand l-ai luat si l-ai desfacut era descarcat ? Eu stiu ca telefoanele vin incarcate, de obicei, dar ea a tinut sa precizeze ca “HTC vin toate descarcate” ceea ce mi s-a parut un bullshit.

      (Citează)

  6. htc-ul meu one x a venit cu baterie in el, m-am jucat vreo ora pana l-am epuizat pe micut :)

      (Citează)

  7. Da, intre timp am renuntat la idee. Am testat 4 telefoane, la emag, altex, vodafone si toate aveau problema cu ecranul – cand apesi in coltul din dreapta face acele “valuri” – in concluzie mai astept sa vad ce apare… probabil Htc One X+

    P.S.: Ai modificat ceva la tema ? Textul din comentarii se suprapune cu frame-ul din dreapta

      (Citează)

  8. Era de la mine :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus