un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cele mai bune oferte ale săptămânii de la eMAG

9 Oct 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Iată câteva oferte bune de la eMAG, în caz că nu le-aţi reperat chiar voi. Sunt valabile săptămâna aceasta.

Laptop HP Compaq Presario, Intel, 2GB, 320GB, Windows 7 Home Premiumcostă 1549 lei, e un laptop banal, ieftin, iar hardware-ul îl recomandă doar pentru activităţi gen office, email, referate, vorbit pe Skype cu cei plecaţi departe şi căutat poze sau alte informaţii pe net. Spaţiul de stocare este mai mult decât suficient şi include Windows original. Ce-mi place este că preţul include şi o multifuncţională HP micuţă, aşa că iei dintr-un foc laptop şi imprimantă.

Laptop HP Pavilion cu procesor AMD, 4GB, 320GB, Windows 7 Home Premium1749 lei, acelaşi lucru ca mai sus, dar altă configuraţie. Cel de sus e bazat pe Intel, acesta pe AMD şi are mai multă memorie RAM. Multifuncţionala HP este cadou.

Licențe Bitdefender – sunt la jumătate de preţ în această perioadă. Antivirus Plus la 50 de lei, pentru un an, compatibil şi cu viitorul Windows 8, este o ofertă bună de tot.

SSD Kingston 120GB, SATA 3389 lei în loc de 440 lei. Nu-i reducerea secolului, dar nici nu-i rea oferta. Stocurile se duc imediat, grăbiţi-vă.

HDD extern Seagate 3TB,7200 rpm, USB 3.03 TB la 609 lei nu-i o ofertă rea. Pe 3 TB puteţi să vă salvaţi o arhivă frumuşică de filme HD pentru revizionare, o mulţime de fotografii din concedii, toată muzica pe care aţi strâns-o cu greu şi diverse altele pentru mulţi ani viitori.

Espressoare Krups cu 24% reducere – dacă vă permiteţi, Krups sunt printre cele mai bune mașini de cafea. Cel mai ieftin model este 564 lei cu această promoţie.

    6 comentarii

  1. tocmai ma uitam la aspiratorul lui arhi luat de pe emag… pe alte siteuri (nu zic, ca sa nu fac reclama, oricum e supercunoscut) e mai ieftin cu 90 de ron… of of of, ce ne facem noi cu emagul asta?

      (Citează)

    • Depinde de produs. Daca e ceva ce s-ar putea strica, prefer sa iau de la eMAG, ca la garantie vin ei si ti-l iau de acasa si ti-l aduc la loc reparat. Daca e ceva ce nu se strica prea usor (de exemplu un procesor sau o carte sau un mouse), as lua de unde e mai ieftin.

      Eu nu cumpar decat de la eMAG, pentru ca au stocuri bune, un site usor de utilizat si, de cate ori am avut probleme, le-au rezolvat prompt. De asta vezi aici si oferte de la ei. As putea pune linkuri afiliate catre toate magazinele mari din piata, dar nu-i vreo conspiratie ascunsa dincolo de propriile mele preferinte si recomandari.

        (Citează)

  2. Radule, stii ce respect eu cel mai mult la tine, faptul ca nu te ascunzi dupa deget cand vine vorba de reclame/profitshare si practica asta.

    Deci cand vad ditai articolul cu fel de fel de povesti inventate ca sa justifice 2-3 linkuri afiliate ma apuca spumele. Ca sa nu mai zic de trendul idiot de ascuns link-ul prin bit.ly sau alte asemenea.

    La tine e totul pe fata iar asta conteaza pentru mine ca cititor cel mai mult. Sper sa continui tot asa, iar altii sa invete ca transparenta e mult mai buna decat ciupeala.

      (Citează)

    • @AdrianG: aici sunt mai multe elemente de discutat. Eu de exemplu nu inteleg de ce e asa suparata lumea de linkuri afiliate. In fond, cei 3% pe care ii castig ii primesc de la magazin din profitul lor, nu de la tine, clientul.
      Bag si eu linkuri afiliate prin diverse alte articole. Acesta, cu oferta, doar arata cateva bune din newsletter-ul saptamanal, unde sunt cateva sute si poate ca lumea le rateaza. Vanzarile din Profitshare imi arata ca multa lume apreciaza acest gen de articol si chiar cumpara, deci indraznesc sa spun ca fara mine ar fi ratat o ocazie buna de a cumpara ceva.

      Linkurile mele afiliate sunt, insa, mereu deschise. Duci mouse-ul pe ele si vezi ca te trimit la eMAG, stii pe ce faci click. Ma enerveaza la culme obiceiul de a le ascunde prin bit.ly sau de a le deghiza in mesaje pe twitter sau facebook la modul “ha, uite la ce pret a ajuns acum telefonul asta!”. Eu nu voi face asta niciodata. Am vazut oameni pe care nu poti sa-i intrebi ce aparat foto au folosit pentru o poza fara sa-ti dea link afiliat ca raspuns. Nu cred ca lumea va invata transparenta, ci din contra, tot mai multi vor incerca sa te pacaleasca pentru un click in plus. De cate ori vezi ca ai dat click si ai ajuns pe profitshare de pe un site care a ascuns asta, vino la mine pe blog si da click pe un banner, ca sa-i inlocuiesti cookie-ul respectivului :P

        (Citează)

    • Apropo, ma bucur ca ai observat aceasta practica de-a mea.

        (Citează)

  3. Si eu apreciez faptul ca esti deschis si chiar ti-am urmat ultimul sfat din comentariul anterior.

    Acum ceva vreme am renuntat sa-l mai urmaresc pe Bargau unul din motive fiind ca ascundea link-urile. Si Arhi a inceput acest obicei urat si tocmai de aceea nu mai dau nici un click pe link-urile lui cand e vorba de produse.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus