un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Windows 8, post în continuă actualizare

26 Oct 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

27 octombrie

Cum instalezi Google Chrome și Google Search pe noul Windows 8, cu tot cu tiles și tot ce trebuie, aflați dintr-un clip amuzant făcut de Google și numit “get your Google back”. Porniți de pe Google.com/homepage/windows8/, via Venture Beat.

Dacă ați cumpărat recent un calculator cu Windows 7 preinstalat, puteți face update la Windows 8 cu doar 15 euro. Detalii pe microsoft.ro

La eMAG a fost o prezentare a funcțiilor inovative din Windows 8 și s-au dat premii la tombolă.

26 octombrie
Windows 8 se lansează oficial astăzi în România. Iată câteva oferte:

XBOX GRATIS!!!
“Pentru a marca ziua lansarii, Microsoft impreuna cu DOMO, Media Galaxy si Flanco vor oferi primilor 50 de clienti din fiecare magazin participant un Xbox gratuit la achizitia unui device cu Windows 8 iar urmatorii 100 de clienti vor primi un voucher in valoare de 350 RON, valabil la achizitia unui device nou cu Windows 8. Oferta este valabila in data de 26 octombrie 2012 intre orele 19:30 si 22:00, in urmatoarele magazine: Flanco Sun Plaza, DOMO Afi Cotroceni si Media Galaxy Baneasa.”

Aceasta se refera la orice magazin partener cu Microsoft si este foarte avantajoasa daca vrei si un modem 3G cu trafic inclus.
“Mai mult, toti clientii care achizitioneaza un device cu Windows 8 ce ruleaza pe tehnologie Intel, de la toti partenerii Microsoft, in perioada 26 octombrie – 31 decembrie 2012, primesc gratuit 12 luni de trafic pe Internet de la Vodafone, in limita a 1 GB/luna. Mai multe detalii despre aceasta promotie puteti accesa pe aceasta pagina.”

Evomag:
Cumpara cel putin o licenta sau un device cu Windows 8 (laptop, tableta), ofera feedback si ai sansa sa castigi un Laptop HP ProBook 4540s, o Tableta Lenovo ThinkPad 2 sau un Kit Tastatura Microsoft Bluetooth Wedge Mobile + Mouse Microsoft Wireless Wedge Touch!

eMAG are un intreg newsletter cu multe oferte. Un Windows 8 OEM costă 549 lei (trebuie luat cu hardware, un calculator demontat, o placă de bază ceva, că are niște condiții de utilizare și instalare), un kit upgrade Windows 8 este 279 lei.

Flanco
Pentru a marca lansarea, în data de 26 octombrie, în intervalul orar 19:30-22:00, în magazinul din Sun Plaza, Flanco şi Microsoft vor desfăşura concursul „Câştigă cu Windows 8”, prin care primii 50 de cumpărători ai unui desktop/notebook/netbook/tabletă cu Windows 8 vor primi automat, pe baza unui voucher, un Xbox 360. În faza a doua a concursului, până pe 11 noiembrie, următorii 100 de cumpărători vor primi o reducere de 350 de lei la factura curentă.* De asemenea, pentru ca toţi cei interesaţi să afle cât mai multe informaţii despre noul produs, Flanco şi Microsoft vor desfășura o serie de demonstraţii în câteva magazine Flanco din Bucureşti şi din ţară, sub conceptul Device Days. Un grup de studenţi pasionați de IT vor susţine training-uri de utilizare Windows 8, pentru vizitatorii magazinelor Flanco din ţară.

Ofertele pregătite de Flanco pentru lansarea în magazine a Windows 8 numără următoarele atracţii:
– laptop Sony VAIO SVE1512E6EW.EE9, procesor Intel, 4GB memorie, hard disk 500 GB, sistem de operare Windows 8 – preț 2.499 lei
– notebook Acer V3, 4GB memorie, hard disk 320 GB, sistem de operare Windows 8 – preţ 1.999 lei
– laptop HP Pavilion G6-2230SQ, procesor I5 şi sistem de operare Windows 8 – preţ 3.299 lei
– laptop HP Pavilion G6-2210EQ, hard disk 750 GB, sistem de operare Windows 8 – preţ 2.449 lei


Mouși și trackpad Logitech, trebuie să apară în magazine.

  5 comentarii

 1. Acum ar trebui sa inceapa ofertele de monitoare touch http://cartus-ro.blogspot.ro/2012/10/despre-windows-8-si-magazinele-online.html

    (Citează)

 2. Intrebare intrebatoare: daca am W7 si imi cumpar o licenta VUP pentru W8, cum procedez atunci cand vreau sa imi reinstalez w8? instalez w7 si apoi upgradez iar la w8?

    (Citează)

 3. da, cam asa procedezi

    (Citează)

 4. M-ar interesa sa-mi iau un monitor touch screen compatibil cu w8 – exista asa ceva? Ai vreo recomandare in acest sens?

    (Citează)

 5. Poti instala direct windows 8.

  Un pont pentru cei care si-au cumparat laptop cu licenta de windows inainte de 2 iunie. Se poate sa beneficiati si voi de licenta de 15 dolari. Duceti-va la windowsupgradeoffer.com si completati-va toate datele personale, alegeti ca fabricant ‘altul’ si la model scrieti orice nume random… Si data cumpararii sa fie undeva in ultimele doua luni. O sa va ceara apoi product key-ul windows 7, il introduceti si gata, o sa va trimita pe mail codul de voucher. Acesta trebuie aplicat in programul cu care se face upgrade (upgrade assistant), dupa introducerea datelor cardului (intai introduceti datele cardului apoi la urmatoarea fereastra o sa va ceara un eventual cod promotional).
  Pentru asta nu e necesar sa si instati imediat Windows 8.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus