un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Steaua, cel mai prost meci

21 Sep 2012  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

De mult n-am mai văzut un meci atât de prost precum cel de ieri al Stelei. Echipa e la pământ pe toate planurile posibile.

Atacanţii nu-s buni de nimic. Fază după fază în care steliştii erau 3 vs 3 sau 4 vs 4 cu nemţii şi nu ştiau ce să facă. Şuturi în bălării, şuturi de la distanţă în loc să construiască, confuzii între ei, nelămuriri dacă să paseze sau să şuteze. La pământ, totul.

Apărarea nu-i bună de nimic. În repriza 2 nemţii au fost practic numai în careul nostru, iar norocul şi barele ne-au salvat de mai multe ori. Bâlbâieli, lipsa de coordonare, lipsa unui lider şi a curajului de a intra la minge erau la ordinea serii.

Egalitatea a fost un noroc. Noroc cu penalty-ul, noroc cu nişte cornere acordate nouă din nimic, noroc cu arbitrul, noroc cu Tătărușanu aflat pe traiectoria mingii. Nemţii meritau să câştige.

    4 comentarii

  1. ai uitat sa mentionezi modul UNIC in galaxia noastra cum un jucato pleaca cu mingea la picior si o pierde pe drum, fara sa fie incomodat de vreun alt jucator ( advers sau nu ). :))

      (Citează)

  2. Si uite ca totusi au facut 2-2 in deplasare la favorita grupei cu o echipa de debutanti in EL. Noroc, nenoroc, face parte din joc. Cel mai prost meci al Stelei cu 2 goluri pe terenul ocupantei locului 6 in sezonul trecut in Bundesliga. Asa o fi..

      (Citează)

  3. Eu cred ca a fost un meci bun. Steaua a inceput sa joace pe poarta, sa combine si nu doar sa arunce mingi la intamplare. Joaca mai bine fata de alte sezoane din Europa.

      (Citează)

  4. Fotbalul romanesc e muci. Cum te astepati sa joace Steaua? A fost un rezultat norocos asa cum a fost si cel de la Braga al CFR-ului. Deocamdata norocul tine cu noi.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus