un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Soluții pentru Instagram pe PC

7 Sep 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Într-un final n-am mai rezistat să mă uit la fotografiile altora de pe Instagram doar pe telefonul mobil, pentru că o mare parte din activitatea mea se desfăşoară la un calculator normal.

Aşa că am căutat variante desktop pentru Instagram. Nu există una oficială (cică ar fi în lucru), dar alternative există.

În primul rând, dacă folosiţi Chrome că browser, extensia Instagram for Chrome funcţionează foarte bine.

Apoi, puteţi consulta diverse liste de alternative. O listă bună este pe teckilla.com şi cuprinde inclusiv un program pentru OS X, Instadesk. Restul sunt pentru PC. Primul dintre ele, Instagrille, deşi pus pe primul loc în multe astfel de liste, nu mi-a funcţionat, refuzând să se instaleze fără prea multe explicaţii.

  4 comentarii

 1. Mi-am instalat şi eu extensia. E cea mai buna variantă.

    (Citează)

 2. Am găsit site-ul ăsta mai târziu la manafu pe blog. Încearcă-l, e foarte bun. http://statigr.am

    (Citează)

 3. Eu folosesc statigr.am şi extensia pentru Chrome.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus