un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Magazine deschise pentru lansarea WOW: Mists of Pandaria

24 Sep 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

World of Warcraft: Mists of Pandaria se lansează în această noapte în România. Nu sunt jucător de WOW, dar sprijin cu plăcere orice lansare de jocuri, sperând că fenomenul va prinde amploare în România.

Eu ştiu de trei locuri de lansare:

 1. Media Galaxy, unde anumite magazine vor sta deschise până după miezul nopţii pentru ca lumea să-şi ridice precomenzile sau să cumpere direct; verificaţi pe www.mediagalaxy.ro
 2. Altex, la fel, verificaţi pe www.altex.ro
 3. eMAG Bucureşti, unde începând cu 23:30 este o lansare publică. Se dau şi premii, detalii pe blogul eMAG.

Dacă doriţi să precomandați jocul, aveţi mai jos linkuri, deşi nu pot garanta că-l veţi putea ridica în noaptea aceasta (decât poate la eMAG). Altfel, îl primiți acasă prin curier în 1-2 zile:

Prețurile eMAG, Altex și Media Galaxy sunt egale, Evomag e mai scump cu 30 lei doar la editia de coleție. Sau cel puțin așa este acum când scriu. In ultimele 10 minute, și prețul ediției standard a scăzut de la 135 lei la 129 lei ca la celelalte magazine.

  4 comentarii

 1. si pcgarage:>

    (Citează)

 2. Inițial mi s-a părut că scrie Miss piranda acolo :D

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus