un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La IMworld 2012

22 Sep 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Am fost zilele trecute şi la Internet & Mobile World 2012, un târg-conferință-eveniment mare, dar dedicat segmentului B2B, nu publicului larg.

Mi-a plăcut. Sunt sigur că, deşi erau vreo 50 de standuri şi chiar mai mult, participarea ar putea fi şi mai mare în anii următori, pentru că în România sunt multe firme ce oferă tot felul de produse şi servicii şi soluţii în domeniul Internet & Mobile. IMworld pare să fi fost locul potrivit pentru orice companie pentru a descoperi cine îi poate ajuta în problemele “digitale” pe care le au sau pentru a-și oferi serviciile proprii.

Dacă vă uitaţi pe cele câteva fotografii făcute de mine, veţi vedea că expozanţii sunt de la giganţi ai industriei IT&C, precum IBM sau Ericsson, la firme de SEO, comunicaţii prin satelit, dezvoltare de aplicaţie, monitorizare şi PR, dezvoltare de software, publicitate şi multe altele. Chiar şi partea de blogging era reprezentată prin Standout, oferind o punte între companii şi bloggeri.

Erau trei zone de prezentări şi non-stop vorbea cineva. Majoritatea speakerilor au fost străini, inclusiv de la corporaţii mari, şi din puţinul cât am ascultat şi eu mi s-au părut că spun bine ce zic. Probabil că au fost şi discursuri plictisitoare de companii, doar ca să-şi bifeze încă o prezentare a “reuşitelor”, dar am prins şi sfaturi competente şi utile despre testare, servicii online şi strategii de abordare a diverselor situaţii. Staţi cu ochii pe imworld.ro, probabil că la anul va fi şi mai bun.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus