un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bagaje vs bagaje

18 Sep 2012  ·

GÂNDURI, TURISM  ·

15 comentarii

După ce am fost acuzat că aş fi un turist militar, care planifică totul şi apoi târăşte lumea pe străzi interminabile în oraşe imense, mă răzbun arătându-vă diferenţa între cum călătoresc bărbaţii şi cum călătoresc femeile.

Am făcut listă de bagaje (n-am negat că n-aş fi turist militar). Iată mai jos, la categoria “produse de baie”, cum arată lista mea şi cum arată lista ei.

 

EU EA
aparat ras
spuma
periuta
prosop
pieptane
deodorant
papuci
demachiant
lotiune tonica
gel curatare
crema fata
sampon
balsam
periuta dinti
pasta dinti
spuma par
colacei de par
perie rotunda
fond de ten
creion
rimel
fard
deodorant

    15 comentarii

  1. Cred ca vrei si tu pasta dinti :P :P :P

      (Citează)

  2. intrebarea e: tu te-ai fute aşa cum arăţi? :D că de aia are ea nevoie de atâtea.

      (Citează)

  3. ai grija de fata. sa nu raceasca de la gresie pe vremea asta ca vad ca nu si-a luat papuci

      (Citează)

  4. si din toate ale tale, eu iau cu mine doar deodorantul si periuta :) prosop – merge si uscat natural, aparat, spuma – imi las barba, pieptane – oricum n-a vazut parul meu de vreo 15 ani pieptane, si papucii ii inlocuiesc cu ciorapi grosi daca e nevoie.

      (Citează)

  5. Aparat de ras? Spuma de ras? Pieptane? Pentru ce? Te duci cumva la agatat?

      (Citează)

  6. aia voiam sa zic, daca stau <= 7 zile nu-mi iau chestii de ras. ar fi buna si niste pasta de dinti. prosoape sunt unde dorm, pieptene… lol.

      (Citează)

  7. si eu sunt un turist militar dar din lista ta nu am nevoie decat de jumatate: pasta de dinti+periuta, deodorant, betisoare de urechi. restul gasesti intotdeauna la fata locului, oriunde ai calatorii.

    cel mai misto moment din categoria “iei prea multe chestii” a fost cand a trebuie sa scot 500ml de sampon + 500ml de gel de dus din rucsacul prietenei, asta in conditile in care calatoria incepea cu 16 ore de avion si continua cu ore bune de mers pe jos + transporturi. a gasit aceleasi produse la detinatie la jumatate de pret.

      (Citează)

    • Sa ma explic: n-am stat la hotel, ci intr-o garsoniera inchiriata, asa ca am preferat sa iau prosoapele mele. Desi am avut acolo la dispozitie, n-am stiut cum/daca au fost spalate si va sfatuiesc sa faceti la fel. Nici un cearceaf nu strica in astfel de conditii, mai ales ca poti sa-l lasi pe acolo daca nu vrei sa-l cari si la intoarcere.

      Cat despre aparatul de ras si spuma, la fel am zis si eu, sunt doar 7 zile, fuck it, abia daca-mi creste niste barba. Dar s-au auzit cuvintele magice “dar ma vei zgaria cu smirghelul de pe fata” urmate de necrutatoarele “no s…oup for you, one holiday” si deci am mers cu aparat de ras si spuma. Dar mi-am luat spuma din aia mica, de voiaj. Pieptanele a intrat pentru ca mai era loc in ehm, trusa mea de baie.

      Altfel, pentru hoteluri merge bine trio-ul deodorant-periuta-pasta, de acord.

        (Citează)

  8. Am inteles problema ta si o constientizez. Nu e de ras. Primul pas pe care trebuie sa il faci e sa o constietizezi si tu. Este o problema comuna si am observat-o si la altii. Nu e neaparat o rusine sa fii sub papuc. Dupa ce treci pasul asta, al constientizarii, treaba e mai simpla. TU trebuie sa preiei controlul, nu ea. Este sarcina ta sa o convingi ca barba este marca unui barbat adevarat si ca barbatul adevarat este cel care face supa buna.

      (Citează)

  9. @vali. nu stiu altii, dar barbatii nu se fut.adica, ma intelegi,eu nu `ma` fut. eu fut. nu `ma`-pe mine `ma` cineva, intelegi? eu pe ea. suntem barbati sau nu mai suntem?

      (Citează)

  10. In locul demachiantului (mai ales ca si-a uitat dischetele/vata), prefer servetelele demachiante, strict pentru calatorii. Nu vad rostul lotiunii tonice, sper ca balsamul si samponul sunt din alea de 50 ml. Nu inteleg ce face cu spuma de par, in schimb, iar in vacante prefer sa sa nu card creioane si farduri dupa mine (fond de ten nu folosesc).
    On a different note, unde ii sunt papucii? :))

      (Citează)

  11. @Radu O zi lipsesc si-ti faci de cap pe blog :P Sa se noteze ca nu ti-am zis niciodata ca nu mai primesti supa!

    @all asta e o lista, facuta de dragul turistului militar. Nu inseamna ca mi-am uitat papucii acasa. De asemenea, papucii nu sunt un articol de baie. Radu. :) Nu inseamna nici ca mi-as fi luat tot ce scrie acolo. Probabil mi-am luat mult mai multe prostii.

    @nashu bineee… cu prima ocazie te pun sa-l pupi tu pe @nwradu proaspat neras :P

    @Andreea da, erau de 50 ml toate. Nu cred ca mi-am mai luat spuma de par, sau lotiunea tonica. Dar pot sa-ti explic ce se face cu ele :)

      (Citează)

  12. A, gata, i-a venit femeia. Faceti-va ca nu vedeti cum il emasculineaza! :D

      (Citează)

  13. @Matilda: stiu ce se face cu ele, multumesc frumos de lectii :P
    Doar ca nu le vad rostul, pentru excursii de maxim 7 zile.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus