un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Antena 3 are, în sfârșit, o știre bună

19 Sep 2012  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Antena 3 a pus mâna pe un subiect potrivit unei televiziuni de ştiri. Cheltuielile de protocol ale fostului premier Ungureanu, în doar 78 de zile de mandat, se ridică la 1 milion de lei daţi pe deodorante, creme, şampoane şi parfumuri de lux.

Chiar dacă acei bani nu ar rezolva situaÅ£ia ţării ÅŸi probabil că nu neapărat pentru Ungureanu s-au făcut acele achiziÅ£ii, ci vreunul de la Aprovizionare ÅŸi-a tras ÅŸi el ce-a putut pe banii statului, situaÅ£ia este o pată neagră pentru MRU ÅŸi n-ar trebui să o numească “prostiuÈ›e”. ÃŽn alte ţări s-ar fi ajuns imediat la demisii pentru aÅŸa cheltuieli în vremuri de criză. Sper că cei din Antena să ducă până la capăt subiectul ÅŸi să se facă niÅŸte anchete serioase pentru a vedea ce astfel de cheltuieli se fac pe bani publici.

Lista este pe Antena 3.

Update: bineînÈ›eles, Antena nu putea face o treabă bună până la capăt. Jurnalul NaÈ›ional are un articol despre cum barul lui Ungureanu a fost umplut cu whisky-uri si vinuri de calitate (Balvenie È™i Lagavulin de 18 ani, vin Brunello È™i Chablis), dar cine l-o fi scris concluzionează È™i că “precis că MRU a data gata o sticlă pentru că l-a scos muierea din foame” (nevasta lui MRU avea 7000 euro salariu de la OMV) È™i e suficient de mârlan încăt să scrie “whischy” in loc de “whisky” (de “La Gavulin” nu mai zic, whisky-urile afumate sunt mai rare la noi).

    4 comentarii

  1. Asta e, Ungureanu creste in sondaje.

      (Citează)

  2. Sunt profund dezamăgit…

    Dacă în loc de atâtea parfumuri, loÈ›iuni È™i creme guvernul Ungureanu cumpăra pastă de dinÈ›i, schimba de unul singur statistica aia jenantă…

      (Citează)

  3. LOL, astia se baga peste Otv. Ia uite ce beau ciocoii!!!

    Parca il si vad pe MRU cu cosul in Metro “deci… ce trebuia sa mai luam pentru buda de la guvern? Luam din aia rosie cu resturi de buturugi in ea sau Èševa?”

      (Citează)

  4. Se spune cumva în articol È™i cât se cheltuie de obicei cu protocolul – comparaÈ›ie cu guvernul anterior, ce vizite a făcut sau a primit în perioada aia, chestii de minimă documentare jurnalistică, nu mizeria aia de articol? Că aÈ™a, o cifră bombastică, fără nici un fel de altă explicaÈ›ie pentru mine nu are nici o valoare. Dar cam aÈ™a se face jurnalismul de calitate la noi, arunci cu noroi la comandă.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus