un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Șoc: două bicicliste au căzut!

13 Aug 2012  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

O ştire crucială de săptămâna trecută ne spune că în Bălcești-Vâlcea două bicicliste s-au accidentat în momentul în care una a încercat să o depăşească pe cealaltă şi n-a lăsat loc suficient. Articolul este exhaustiv de detaliat, cu nume, descriere exactă ca din procesul verbal şi declaraţii de la purtătorul de cuvânt al poliţiei locale. Mai lipseşte doar interviul cu Raed Arafat şi simularea 3D de la Ştirile ProTV.

Observaţi, din fotografie, că una dintre biciclete probabil a luat foc şi a fost stinsă cu nisip.

Ce nu se spune în articol? Dacă femeile purtau cască, dacă e obligatorie, dacă n-ar trebui să fie obligatorie, ca să nu dai cu capul de asfalt cu 20 km/h şi de ce în alte ţări lumea ia în serios pericolul accidentării atunci când merge cu bicicletă, învăţându-se de mici să poarte cască şi alte protecţii. Știu, nu mai pari dur și cool pe bicicletă când ai cască și cotiere, dar nici din comă la spital nu prea pari dur…

via Adevărul

    4 comentarii

  1. Daca n-a avut loc la depasire, problema nu vine de la lipsa castilor si genuncherelor ci de la circulatul cu un vehicul agabaritic. Sau, ma rog, incarcat cu o sarcina agabaritica.

      (Citează)

  2. Da, the bigger they are, the harder they fall.

      (Citează)

  3. Asigurare aveau? Dar ITP valabil? Dar o adeverinta care sa confirme cunostinte minime de circulatie pe un drum public?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus