un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vine Batman

25 Jul 2012  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Peste două zile ajunge Batman: The Dark Knight Rises şi în România, să sperăm că fără împuşcături reale în sala de cinematograf. Recunosc că o aștept în principal pe Catwoman.

Mountain Dew s-a băgat tare pe partea de promovare în parteneriat cu filmul, aşa că dacă luaţi o sticlă şi introduceţi codul de sub capac pe mountain-dew.ro puteţi câştiga o excursie la studiourile Warner din America, o mască Batman în valoare de 2000 de dolari şi alte premii mai mărunte.

Ca să vedeţi ce înseamnă efectul reclamei, am şi băut un Mtn Dew după multe luni de la ultima sticlă. Mi se pare mie sau această băutură trece cumva neobservată doar pentru că-i verde ca şi altele? Cum era sticla rece şi eu plictisit rău la coadă în Carrefour, a mers de minune.

    14 comentarii

  1. Eu am nimerit acum trei ani trei sticle consecutive de MD (de la chioșcuri complet diferite și distribuite prin București) care aveau gust de vomă literalmente. Prima dată am zis că e întâmplare, a doua oară uitasem, dar a treia oară mi-a rămas întipărit pe cerebel. Chiar sunt curios ce gust o mai avea acum…

      (Citează)

  2. a fost azi avampremiera…si maine va fi

      (Citează)

  3. *avanpremiera

      (Citează)

  4. aaa, Radu, sa nu-mi spui ca esti genul care mai intai consuma produsul si dupa aceea il plateste la casa:)

      (Citează)

  5. @Raluxa: si ar fi o problema sa bei sucul si sa-l platesti la sfarsit, cand ajungi la casa? Chestia asta se practica in mod curent in State, aia chiar mananca o ciocolata, un biscuite, si platesc la iesire. Magazinele incurajeaza asta ca sa petreci mai mult timp la cumparaturi si, logic, sa cheltuiesti mai mult.
    @nwradu: formularul asta de comentarii e cam defect, se vede aiurea in FF si campul de ID de Twitter e in josul paginii.

      (Citează)

  6. da Ipo, eu sunt de parere ca e o problema sa consumi un produs pe care (inca) nu l-ai platit, cata vreme nu e permis in mod explicit de comerciant (de ex restaurantele clasice, tip slow food). politicile magazinelor in sua nu se aplica neaparat nici bunului simt si nici noua, daca e sa ma gandesc doar la afisele vazute prin supermarketurile de la noi care isi roaga insistent clientii sa nu desfaca produsele inainte de cumparare.

      (Citează)

  7. @raluxa: eu n-am vazut afisele care interzic in mod explicit desfacerea produselor, daca ele exista e alta poveste. Pe de alta parte nici in restaurantele slow food n-am vazut afise “e permis sa platiti nota dupa ce terminati de mancat”. Bunul simt e una, practicile comerciale sunt alta.

      (Citează)

    • @ipo: sunt afise si anunturi cu “stimati clienti, va reamintim ca este interzis consumul de alimente si bautura in interiorul magazinului”. Iar formularul asa este el, e un feature :P

      Acum, cata vreme il platesti la casa nu mi se pare asa urat sa bei ceva in magazin. Daca stai 2 ore pe la cumparaturi si iti este sete, ce sa faci?

        (Citează)

  8. Am vazut Batmanul, si mie una mi s-a parut dragut. Dar totuși primul parca a fost mai reușit. :)
    Păcat ca premiera a fost umbrita de un incident atât de tragic ca cel din Colorado! :(
    Cu gustatul/bautul in magazine, nu vad unde este problema. Atâta timp cât produsul este plătit la ieșirea din magazin, pot sa-l folosesc după bunul meu plac. Da, beau din sticla de apa sau whatever, desfac ciocolata( I’m a chocoholic lol) etc. Fructele si legumele nu le gust pentru ca nu sunt spalate. Si sincer nu am văzut nici un afis care sa interzică asta. Oamenii nu ar reactiona prea bine la restricții, si magazinul ar pierde business.
    Ca un fapt divers, eu m-am tot întrebat cum ar reactiona romanii la faza cu refill-ul la liber. Pentru soda, cafea, ice-tea, tea etc. Adică mergi si-ți umpli singur paharul cu ce vrei tu, fără ca vreun angajat sa fie prezent. Oare ar fi oameni cu sticle de plastic prin zona? :D

      (Citează)

    • @Diana: teoretic intai il platesti si dupa aceea il folosesti dupa bunul plac, nu?

      Ideea este insa legata de curatenie. Cum ar fi sa mearga toti printre rafturi hapaind mancare, biscuiti si band cate o bere? PLus ca multi consuma cate o ciocolatica si lasa ambalajul aruncat la un raft si nu mai platesc nimic.

        (Citează)

  9. Radu: teoretic in Ro, aici e good for the business. Normal ca se mai intampla ca oamenii sa nu plătească, dar de aia sunt camere si cei de la Lost Prevention tre sa fie vigilenti. Gandeste-te ca la in moment dat a fost un recall pentru nu mai știu ce produs, si îți dădeau banii înapoi chiar dacă duceai cutia/borcanul goală/gol. Îți dai seama ca la vânzările de aici, cantitatile consumate si neplatite sunt nesemnificative. Mie-mi place politica in care pot sa duc orice produs înapoi in decurs de n zile/luni. Dacă am receipt ul, Imi iau banii inapoi. Fara receipt, primesc credit in magazin!
    Imi amintesc un caz in care am Sunat la marketul de unde cumparasem peste, si le-am zis ca miroase funky. Mi-au creditat instant banii pe cc, si m-au rugat sa arunc produsul! Conceptii si modele de a face business diferite! Dig it!:)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus