un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ultimul pronostic: Spania vs Italia

1 Jul 2012  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Spania vs Italia 2. Nu ştiu dacă au şanse, dar eu am de obicei două favorite, Italia şi Olanda. Olanda a fost varză la acest turneu. Hai Italia măcar!

  6 comentarii

 1. Expertule in pariuri, pana acum ai pariat pe favoriti, acum cand ai vazut ca nu prea-ti iese, ce-ai zis… hai sa pun pe ceilalti :))

  Ti-au iesit macar 30% din asa-zisele tale pronosticuri? Poti sa spui numele a macar 3 jucatori din echipa Italiei/Spaniei?

    (Citează)

  • Nu le-am numarat. Da.

   Am pus bani pe Italia pentru ca aveau cota mare. In caz ca ar castiga, iau mai multi bani decat un 1.4 sau asa ceva.

     (Citează)

 2. Si eu am pus pe Italia, aveau cota 3,7 pe victorie la finalul timpului regulamentar(fara prelungiri). Acum….sa vedem ce o fi.

    (Citează)

 3. Desi am ghicit destule si nu la cote 1.4, nu am pus niciun ban pe turneul asta.

    (Citează)

 4. PS X in min 90.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus