un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Blonda de pe banda 2

14 Jul 2012  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Cea mai interesantă parte a călătoriei din weekendul trecut de la Pârâul Rece înapoi spre Bucureşti a fost “blonda de pe banda doi”. Mi s-a părut foarte amuzantă faza, pentru că vorbeşte despre o tipologie de şoferi, cei pentru care celelalte maşini din jurul lor nu mai există şi conduc doar ei în lumea lor şi văd doar fix în faţă.

Îi ştiţi, sunt genul care nu aprind farurile pe ploaie sau pe înserat, pentru că ei văd bine de la iluminatul stradal, dar nu se gândesc că astfel devin vizibili şi altora. Aici o avem pe fata care merge pe banda doi cu 60 la oră şi nu se uită în spate ca să vadă coada de maşini formată pentru a trece de ea.

S-ar putea să vi se pară dur ce-a făcut omul cu Mercedes-ul, dar nu e aşa. Am mers mulţi kilometri în jurul său, mergea legal în localităţi, accelera la sută în afara lor, stătea pe banda 1 când era cazul. Aici eram în afară localităţii şi Golf-ul nu s-a dat de pe banda 2 nici după multe secunde de flash-uri, că de asta am venit şi eu mai aproape ca să filmez scena. Domnişoara părea o blondă marfă, poate i se părea că vor să o agaţe toţi de o tot claxonează şi-i fac semn cu farurile.

    9 comentarii

  1. aşa e când n-ai un bărbat lângă tine, să iti dea una după ceafă să te muţi pe banda 1.

      (Citează)

  2. Și dacă proasta se speria, trăgea de volan și intra pe contrasens?

      (Citează)

  3. Eu am facut si o fapta buna in acest sens :)

    http://www.trafictube.ro/facut-fapta-buna-dn1/

      (Citează)

  4. Am patit de o gramda de ori sa claxonz proaste si imbecilele sa se umfle in pene ca sunt frumoase si sa creada ca le claxonez pe ele. Sunt convins ca proasta asta se incadreaza in tipar.

      (Citează)

  5. nu e dur ce a facut animalul cu mertedes e doar stupid si riscant. la fel si tu cand ai claxonat ca un berbec. faptul ca mergea pe banda a 2-a nu punea in pericol circulatia, pe cand daca incepi sa claxonezi sau depasesti si pui frane bruste, te poti trezi ca ai privicat ditamai accidentul. apropo de civilizatie si de alte articole in care incurajai mersul prudent, ca o fata mare

      (Citează)

    • Daca vezi mai atent clipul, observi ca m-am dus sa filmez ce face ala cu Mercedesul, dar am pastrat o distanta suficienta astfel incat sa poata intra si el pe banda 1 in caz ca facea aia ceva sau ea in caz ca se speria. In plus, masina mea depaseste destul de repede si am claxonat-o dupa ce m-a vazut, nu cand eram in unghiul mort sau ceva.

        (Citează)

  6. @vali: mai zi-ne cum e cu barbatul de langa tine. te doare tare?

      (Citează)

  7. daca vezi vezi si daca nu vezi nu vezi…bla, bla, bla. conduita preventiva nu inseamna sa dai flashuri, sa claxonezi ca un taran care a descoperit tractorul si nici sa faci depasiri pe banda 1. de aia se intampla accidente si dupa ii auzi cu replici “am crezut ca am timp”, “masina mea depaseste repede” si alte aberatii.

      (Citează)

  8. @razvanblabla: nu ai facut o fapta buna, ai facut o fapta stupida. nu ar fi o problema daca riscai doar tu, dar in masina se aud vorbind mai multe persoane printre care si un copil

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus