un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Moscheile Istanbulului în HDR

18 Jun 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Moscheia Suleimanya, Moscheea Nouă, Hagia Sophia, Moscheea Albastră, plus o fotografie din bazar, la vânzătorul de lâmpi.



Am fost un weekend în Istanbul la invitația F64 Studio pentru a testa camerele foto Sony. Fotografiile mele sunt făcute cu un Sony NEX-5N, un mirrorless de calitatea DSLR-urilor.

    4 comentarii

  1. Cu ce Sony sunt făcute?

      (Citează)

  2. faci pozele in format RAW si pe urma le editezi sau faci mai multe poze la expuneri diferite?

      (Citează)

    • Mai multe fotografii folosind optiunea de bracketing a aparatului. Imi permite sa fac 3 asu 5 fotografii, spatiate intre ele la un anume EV. De obicei fac 3 bucati la -1, 0 si +1 EV, apoi Photomatix (sau Photoshop intai pentru o aliniere, in caz ca n-am avut trepied), care la versiunea 4 a devenit mult mai usor de folosit.

      Recomand trepiedul, pentru detalii ai nevoie de ISO cat mai mic.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus