un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De ce candidează Mugur Mihăescu?

9 Jun 2012  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Am văzut recent că la primăria sectorului 5 candidează inclusiv Mugur Mihaescu de la Vacanţa Mare. Nu înţeleg ce-l recomandă ca primar.

Atunci când candidezi doar ca personalitate publică trebuie să fii cunoscut pentru ceva bun. Oprescu astfel a câştigat alegerile trecute, la fel s-a bucurat şi Raed Arafat de susţinerea publiului, ba chiar şi Traian Băsescu s-a bucurat cândva de popularitatea pe care o avea pentru a cuceri rapid un post public.

Dar Mugur Mihăescu pentru ce este cunoscut? În toate scenetele Vacanţa Mare interpreta mârlani sau proști. Apoi au venit anii de succes ca Garcea, interpretând un poliţist idiot, miştocar şi mârlan. Care sunt atu-urile pentru primărie? Bun, personajele n-au legătură cu omul. Dar de ce să-l votez? Pentru că are umor?

    10 comentarii

  1. Valentin Palconi

    09/06/2012 la 1:21 PM

    Incearca si el marea cu degetul. Poate are un program politic foarte bun, poate vine cu ceva idei interesante.

      (Citează)

  2. Stai ca nu am inteles pentru ce lucru bun a fost cunoscut Oprescu. Pentru care?

      (Citează)

    • @nashu: atunci avea imaginea omului care a pus pe picioare Spitalul Universitar, aparea des la televizor in interviuri pe probleme de medicina si cazuri de pacienti speciali.

        (Citează)

  3. Il recomanda restaurantele si terasele centrului vechi. Plus ca in 5 are domiciliul

      (Citează)

  4. @nashu_mare: Oprescu a fost votat pentru că era răul mai mic. Cam așa se votează la noi, în București, din nefericire.

    Eu mâine voi vota cu Nicușor Dan.

      (Citează)

  5. @rox: felicitari, ia un piscot!

      (Citează)

  6. Din cate stiu, Mugur Mihaescu locuieste in Pipera. Deci e calificat sa-si dea cu parerea despre Sectorul 5 :)

      (Citează)

  7. Mai rau ca Vanghelionul nu poate sa fie.

      (Citează)

  8. Oprescu e un ghiolban sinistru. Tipic șmecher bucureștean incult, care scoate niște “dă” și “pă” viscerale, din bojoci, de zici că vrea să te și scuipe la sfârșit. Off with his head!

      (Citează)

  9. are toate atuurile pe care le-au avut specimenele pe care le-ai enumerat, precum si ale celor care nu se afla in lista: are gura mare, e tupeist, vrea sa faca bani repede si fara munca, are glume a la marinaru’..crezi ca nu se gaseste cine sa il voteze?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus