un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bloggeri la meci

24 Jun 2012  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Ieri am văzut Spania – Franţa în Open Pub, împreună cu mai mulţi bloggeri. A fost oarecum ironic, femeile pe Mătăsari la… nu ştiu, de-ale lor, bărbaţii tot în zonă, pe Tunari la meci.

Toma Nicolau a fost arhitectul întâlnirii. El a organizat seara, au fost de acord și sponsorii (Dolce, Adidas, Pizza Hut Delivery, Staropramen şi Coca-Cola) să dea o bere, am avut proiector şi sunet bun, probabil a aranjat chiar şi să plouă un pic ca să se răcorească terasa. Meciurile se văd mult mai bine în grup 20+.

E un exemplu foarte bun de social media aducănd oamenii împreună la distracție, așa cum ar trebui să o facă mereu, nu la scandal. O poză de grup și pe Facebook la Dolce Sport.

  5 comentarii

 1. Văd în poze și o pizza cu extra-topping de pișcoturi.

    (Citează)

 2. Probabil si faptul ca ati fost 20+ a facut ca meciul sa fie digerabil , fiind cel mai plictisitor de la acest euro.

  PS : Probabil e o chestiune de gust dat Staropramen nu imi place deloc , dar probabil gratis si rece are alt gust :)

    (Citează)

  • Orice bere e buna la meci, rece si cu pizza.
   Asta cu gratis e exagerare. Incepe lumea sa creada ca daca undeva se da un piscot gratis, se umple imediat zone. Am dat mult mai mult pe taxi decat valoreaza cele 2 beri, o cutie de cola si 3 felii de pizza consumate acolo pe gratis, asa ca daca vroiam sa ies pe plus stateam acasa.

     (Citează)

 3. mda merge altfel berea cand sunt mai multi :)

    (Citează)

 4. nu s-a gasit nici unul din grupul are mare sa stie o companie de taxi care sa va sponsorizeze?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus